Delachten.Beginsel van de transformatorPas op voor oververhitting in de industrie

  • vrijgavetijd:2022-04-08 17:14:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:91
  • Korte omschrijving:

    Delachten.,Fabrikant van transformatorenElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenDelachten.De transfo

Artikel inhoud

Fabrikant van transformatoren

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Delachten.De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Los TequesNameMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


Delachten.Beginsel van de transformatorPas op voor oververhitting in de industrie



De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator,Delachten.Alle transformatoren, spanningstransformator, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Uitvoerende norm) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator,Delachten.Warme transformator met een deklaag, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Elektrische transformator

Look van olie van gietijzeren delen


Delachten.Beginsel van de transformatorPas op voor oververhitting in de industrie



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Eerlijkheid is de basisVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Fabrikant van transformatoren

Delachten.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Wat is de bedrading van droge transformator?

Overige productinformatie
  • Bochum-HordelHydraulisch hefplatform dat verlaagtDe huidige stand van de industrie

    Bochum-HordelHydraulisch hefplatform dat verlaagtDe huidige stand van de industrie

  • Bochum-Hordel10 meter hydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

    Bochum-Hordel10 meter hydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Bochum-HordelBordbrug van aluminiumlegeringGroeitrend

    Bochum-HordelBordbrug van aluminiumlegeringGroeitrend

  • Los AngelesVaste hydraulische instapbrugRangschikking van op maat gemaakte fabrikanten

    Los AngelesVaste hydraulische instapbrugRangschikking van op maat gemaakte fabrikanten

  • Lucca.Bewerking van het hefplatform met schaarvorkWat is de haalbaarheid van?

    Lucca.Bewerking van het hefplatform met schaarvorkWat is de haalbaarheid van?

  • ElblagNameKleine extra liftenRang

    ElblagNameKleine extra liftenRang

  • toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenHydraulisch zelfhijsplatformStaat op het moment van

    toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenHydraulisch zelfhijsplatformStaat op het moment van

  • CampenHydraulisch experimenteel platformFactoren van te hoge temperatuur

    CampenHydraulisch experimenteel platformFactoren van te hoge temperatuur

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!