Steinkjer.Diverse transformatorenHoe circuleren en blijven ontwikkelen?

  • vrijgavetijd:2022-04-11 08:31:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:273
  • Korte omschrijving:

    Steinkjer.,Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomto

Artikel inhoud

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Steinkjer.In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Wahninen.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen,Steinkjer.Bouwprocedure van een transformator met olieonderdompeling, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.


Steinkjer.Diverse transformatorenHoe circuleren en blijven ontwikkelen?



In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Uitvoerende normGeluid bij faseuitval

Productieproces en stappen van droge transformator

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde,Steinkjer.Drie fasekrachttransformatoren, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.


Steinkjer.Diverse transformatorenHoe circuleren en blijven ontwikkelen?



De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

De inspectiebasisEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China,Steinkjer.Droge transformator scb13-1250, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Steinkjer.Het geluid van droge transformator komt van

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %

Overige productinformatie
  • LeverkusenMobiel hydraulisch hefplatform van de liftGekwalificeerd testrapport

    LeverkusenMobiel hydraulisch hefplatform van de liftGekwalificeerd testrapport

  • Leverkusen9-meter hydraulisch hefplatformWat zijn de kenmerken van het selecteren van materialen?

    Leverkusen9-meter hydraulisch hefplatformWat zijn de kenmerken van het selecteren van materialen?

  • LeverkusenHydraulisch klein hefplatformMateriaalkwaliteit en betrouwbaarheid constructieniveau

    LeverkusenHydraulisch klein hefplatformMateriaalkwaliteit en betrouwbaarheid constructieniveau

  • LeverkusenHydraulische druk van de mobiele instapwasHet geluid is relatief klein

    LeverkusenHydraulische druk van de mobiele instapwasHet geluid is relatief klein

  • Ingolstadt.Opheffende hydraulische mobiele instapbrugProfessionele fabrikanten vertellen u hoe u moe

    Ingolstadt.Opheffende hydraulische mobiele instapbrugProfessionele fabrikanten vertellen u hoe u moe

  • VSAutomatische lift in de fabriekVolharden in het nastreven van producten van hoge kwaliteit

    VSAutomatische lift in de fabriekVolharden in het nastreven van producten van hoge kwaliteit

  • Beijingworld.kgmKleine lift tentoonstellingshalGoed beschermend effect

    Beijingworld.kgmKleine lift tentoonstellingshalGoed beschermend effect

  • Szenes.Elektrisch hefplatform Hydraulisch hefplatformRichtlijnen voor onderhoud

    Szenes.Elektrisch hefplatform Hydraulisch hefplatformRichtlijnen voor onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!