Horten.Drie faseolie ondergedompelde regulatorDe chemische elementen die erin zitten

  • vrijgavetijd:2022-04-11 22:31:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:595
  • Korte omschrijving:

    Horten.,Horten.Droog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformator,Na een -uur durende proefwerking met een b

Artikel inhoud
Horten.Droog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformator,

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Horten.Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

TrinomaleNameDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.


Horten.Drie faseolie ondergedompelde regulatorDe chemische elementen die erin zitten



Plug eerst de stroom met volle lading,Horten.transformator voor het elektriciteitsnet, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

verpakkingVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

hoeveelExploitatie van gesmolten transformator

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn,Horten.Reactor en transformator, als de minuut hand, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Horten.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Overige productinformatie
  • Ingolstadt.Hefplatform van aluminiumlegeringHoe de verkooksing van draadtreksmeermiddel op te lossen

    Ingolstadt.Hefplatform van aluminiumlegeringHoe de verkooksing van draadtreksmeermiddel op te lossen

  • Ancona.Halfautomatische terugtrekker op grote hoogteHoe de werkelementen in evenwicht te brengen

    Ancona.Halfautomatische terugtrekker op grote hoogteHoe de werkelementen in evenwicht te brengen

  • AvignonHalfautomatisch hydraulisch hefplatformProductiemethode in de industrie:

    AvignonHalfautomatisch hydraulisch hefplatformProductiemethode in de industrie:

  • Heemskerk.Mobiele hydraulische liftWat voor soort voordelen heeft de opkomst van?

    Heemskerk.Mobiele hydraulische liftWat voor soort voordelen heeft de opkomst van?

  • Donghe RiverVaste hydraulische instapbrugNieuwe kortingsoffertes

    Donghe RiverVaste hydraulische instapbrugNieuwe kortingsoffertes

  • Watford.Hefplatform van aluminiumlegeringHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

    Watford.Hefplatform van aluminiumlegeringHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

  • Stad ZhangjiakouHalfautomatische terugwinningOntwerp van de structuur van de spindeleenheid met lage

    Stad ZhangjiakouHalfautomatische terugwinningOntwerp van de structuur van de spindeleenheid met lage

  • Catania.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformVoordelen van industriële ontwikkeling

    Catania.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformVoordelen van industriële ontwikkeling

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!