Honefoss.Driedimensionaal model van droge transformatorOpenstaande problemen waarmee de markt wordt

  • vrijgavetijd:2022-04-12 04:31:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:446
  • Korte omschrijving:

    Honefoss.,Honefoss.Prijs van olie ondergedompelde transformator, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen,

Artikel inhoud
Honefoss.Prijs van olie ondergedompelde transformator, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Look van olie van gietijzeren delen

Honefoss.Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

PallisaGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.


Honefoss.Driedimensionaal model van droge transformatorOpenstaande problemen waarmee de markt wordt geconfronteerd



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming,Honefoss.Model van een transformator met drie fasen, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Gratis raadplegingIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Honefoss.Driedimensionaal model van droge transformatorOpenstaande problemen waarmee de markt wordt geconfronteerd



Bij inbedrijfstelling:

Onderzoek naar productenDe electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel,Honefoss.Prijs van gerecycleerde droge transformator, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Honefoss.Droge transformator

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Overige productinformatie
  • BostonHome kleine buitenliftProblemen in het werk en verbetermaatregelen

    BostonHome kleine buitenliftProblemen in het werk en verbetermaatregelen

  • Luchthaven Baden BadenVast hydraulisch hefplatformVolledige voorraadprijs concessies

    Luchthaven Baden BadenVast hydraulisch hefplatformVolledige voorraadprijs concessies

  • Colmar.Hydraulisch telescopisch platformInstallatie gids

    Colmar.Hydraulisch telescopisch platformInstallatie gids

  • Genhe RiverMobiel hydraulisch hefplatformLandoppervlak

    Genhe RiverMobiel hydraulisch hefplatformLandoppervlak

  • Dongzhou.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkProductiviteit effectiviteit

    Dongzhou.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkProductiviteit effectiviteit

  • Dongzhou.Handmatig hydraulisch hefplatformZijn er vereisten voor de richting van de ontwikkeling van

    Dongzhou.Handmatig hydraulisch hefplatformZijn er vereisten voor de richting van de ontwikkeling van

  • Dongzhou.Mobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformWat zijn de vereisten

    Dongzhou.Mobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformWat zijn de vereisten

  • Dongzhou.Hydraulische mobiele instapbrugIntroductie van voorzorgsmaatregelen

    Dongzhou.Hydraulische mobiele instapbrugIntroductie van voorzorgsmaatregelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!