WijngaardenDroge transformatorHoe om te gaan met fouten in gebruik

  • vrijgavetijd:2022-04-12 18:31:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:530
  • Korte omschrijving:

    Wijngaarden,De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is

Artikel inhoud

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Wiringwijze van droge transformator:

WijngaardenIn die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken,WijngaardenDroog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformator, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

MarseilleEr zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


WijngaardenDroge transformatorHoe om te gaan met fouten in gebruik



Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Hoe droge transformator te selecteren

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding,WijngaardenWat is een transformator, en er mag geen vuil zijn.

hoeIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Eerlijk beheerIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

WijngaardenWanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden,WijngaardenFunctie van droge transformatoren, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Overige productinformatie
  • XinjiangCity in ChinaMobiele hydraulische hefbrugDe gefaseerde aanpassing van de markt

    XinjiangCity in ChinaMobiele hydraulische hefbrugDe gefaseerde aanpassing van de markt

  • DenemarkenGroot mobiel hefplatformGrootte detectie

    DenemarkenGroot mobiel hefplatformGrootte detectie

  • Long BeachHydraulische flip achterAnalyse van de lengtemeetmethode

    Long BeachHydraulische flip achterAnalyse van de lengtemeetmethode

  • buffelsHydraulisch draaiplatformWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

    buffelsHydraulisch draaiplatformWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

  • Davintel.Lift hydraulisch hefplatformFAQ

    Davintel.Lift hydraulisch hefplatformFAQ

  • Hoogvee.Hydraulisch hefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

    Hoogvee.Hydraulisch hefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

  • Hoogvee.Hydraulisch hefplatform in de kelderHoe om te gaan met ongevallen in het project?

    Hoogvee.Hydraulisch hefplatform in de kelderHoe om te gaan met ongevallen in het project?

  • Hoogvee.Automatisch hydraulisch hefplatformSnelle bezorging

    Hoogvee.Automatisch hydraulisch hefplatformSnelle bezorging

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!