Verwotschawek.kgmElektrische hoogspanningstransformatorWaar is het voor?

  • vrijgavetijd:2022-04-14 22:31:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:316
  • Korte omschrijving:

    Verwotschawek.kgm,Verwotschawek.kgmAutomatische vermogensoverdracht van de transformator,Verwotschawek.kgmTechnische parameters van scb10

Artikel inhoud
Verwotschawek.kgmAutomatische vermogensoverdracht van de transformator,Verwotschawek.kgmTechnische parameters van scb10 droge transformator,

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Geluid, zal het grote schade veroorzaken.

Verwotschawek.kgmVoorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Dadeldhura.Fabriek voor droge transformatoren

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


Verwotschawek.kgmElektrische hoogspanningstransformatorWaar is het voor?



Na de no-load test is normaal voor h,Verwotschawek.kgmModel en specificatie van de transformator, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Visuele controle voor de controle van de transformator

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

ControlepostenOscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.


Verwotschawek.kgmElektrische hoogspanningstransformatorWaar is het voor?



Geluid bij faseuitval

technologische innovatieNa het aanscherpen van de losse bouten verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Transformer inspectie neus snuivende methode

Look van olie van gietijzeren delen

Verwotschawek.kgmDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Overige productinformatie
  • SoestLift PrijsWaarom die van ons goed worden ontvangen

    SoestLift PrijsWaarom die van ons goed worden ontvangen

  • SoestVast hydraulisch hefplatformBelangrijkste manieren om klanten te werven

    SoestVast hydraulisch hefplatformBelangrijkste manieren om klanten te werven

  • SoestHydraulisch hefplatform van het type vrachtliftPrijsbeïnvloedende factoren

    SoestHydraulisch hefplatform van het type vrachtliftPrijsbeïnvloedende factoren

  • SoestBeweegbare hydraulische instapbrugWetshandhavingsinspectie

    SoestBeweegbare hydraulische instapbrugWetshandhavingsinspectie

  • LvardenVaste hydraulische laad- en losbrugPrincipe van vervormingsproces:

    LvardenVaste hydraulische laad- en losbrugPrincipe van vervormingsproces:

  • Galway.Kleine lift binnen 2000 yuanOmkering

    Galway.Kleine lift binnen 2000 yuanOmkering

  • Corpus Christi.Een persoon kleine liftWat is de inhoud van de test?

    Corpus Christi.Een persoon kleine liftWat is de inhoud van de test?

  • Bumo Heiwen5 ton hydraulisch hefplatformWat zijn de prijs- en prestatievoordelen?

    Bumo Heiwen5 ton hydraulisch hefplatformWat zijn de prijs- en prestatievoordelen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!