Jastrzebie-ZdrojElektrische transformator-olie ondergedompeldBasis gezond verstand

  • vrijgavetijd:2022-04-15 08:31:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:403
  • Korte omschrijving:

    Jastrzebie-Zdroj,Fout oordeel van de transformatorBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerel

Artikel inhoud

Fout oordeel van de transformator

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord,Jastrzebie-ZdrojTransformer driefasetransformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Jastrzebie-ZdrojEr zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Cabinda.kgmKorte invoering van de nullijn van de transformator

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Look van olie van de radiator


Jastrzebie-ZdrojElektrische transformator-olie ondergedompeldBasis gezond verstand



De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern,Jastrzebie-Zdroj1250 Droge type transformator grootte, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Oké of niet?lekkage van olie bij loopflens

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).


Jastrzebie-ZdrojElektrische transformator-olie ondergedompeldBasis gezond verstand



Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Inspectie milieuFout oordeel van de transformator

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

Oorzaken van brand in transformator

Jastrzebie-ZdrojOorzaken van brand in transformator

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Overige productinformatie
  • Minneapolis.kgmAfgewerkte instapbrugWat is de rol van onderhoud?

    Minneapolis.kgmAfgewerkte instapbrugWat is de rol van onderhoud?

  • Lublin.kgmHydraulisch vast type gemonteerde asHoe numerieke besturingstransformatie uit te voeren?

    Lublin.kgmHydraulisch vast type gemonteerde asHoe numerieke besturingstransformatie uit te voeren?

  • Carrara.Industriële rail type hefplatformDealer

    Carrara.Industriële rail type hefplatformDealer

  • VenissieuxOpheffen van het perronOp welke details moet tijdens het gebruik worden gelet?

    VenissieuxOpheffen van het perronOp welke details moet tijdens het gebruik worden gelet?

  • Brunswick.Hydraulisch elektrisch hefplatformWaar moet op het werk op worden gelet?

    Brunswick.Hydraulisch elektrisch hefplatformWaar moet op het werk op worden gelet?

  • Shijiazhuang CityIndoor hydraulisch hefplatform autoGediversifieerde ontwikkeling verbetert het conc

    Shijiazhuang CityIndoor hydraulisch hefplatform autoGediversifieerde ontwikkeling verbetert het conc

  • Shijiazhuang CityVast hydraulisch hefplatformIntroductie van verschillende configuratieformulieren

    Shijiazhuang CityVast hydraulisch hefplatformIntroductie van verschillende configuratieformulieren

  • Shijiazhuang CityHydraulisch hefplatform 18 meterGroothandelaar

    Shijiazhuang CityHydraulisch hefplatform 18 meterGroothandelaar

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!