Beuhatuf.kgmGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatorenWat zijn de redenen voor de tripf

  • vrijgavetijd:2022-04-17 00:31:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:546
  • Korte omschrijving:

    Beuhatuf.kgm,Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer.

Artikel inhoud

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Beuhatuf.kgmEen soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Zubin Potok.Bij inbedrijfstelling:

Productieproces en stappen van droge transformator

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.


Beuhatuf.kgmGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatorenWat zijn de redenen voor de tripfout?



Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Transformer is

Geluidsoplossing van droge transformatoren

VerpakkingsstrategieIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars,Beuhatuf.kgmPrijs van de transformator, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Fout oordeel van de transformator

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is,Beuhatuf.kgmWelke kwalificaties zijn vereist voor het installeren van elektrische transformatoren, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.


Beuhatuf.kgmGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatorenWat zijn de redenen voor de tripfout?



Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Lijst van installatiematerialenDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest,Beuhatuf.kgmtransformator met lage spanning, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Beuhatuf.kgmVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Overige productinformatie
  • Delachten.Elektrisch vast hydraulisch hefplatformProductprestaties en levensduur

    Delachten.Elektrisch vast hydraulisch hefplatformProductprestaties en levensduur

  • Delachten.Hydraulisch hefplatformWat is de chemische samenstelling van?

    Delachten.Hydraulisch hefplatformWat is de chemische samenstelling van?

  • Delachten.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformGebruik en kenmerken

    Delachten.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformGebruik en kenmerken

  • Delachten.Aankoop van vaste instapbruggenWederzijds voordelige benadering

    Delachten.Aankoop van vaste instapbruggenWederzijds voordelige benadering

  • Wuerden.10 ton mobiele instapbrugVerandering voor ontwikkeling

    Wuerden.10 ton mobiele instapbrugVerandering voor ontwikkeling

  • RijswijkZelfrijdend hefplatformonconventioneel

    RijswijkZelfrijdend hefplatformonconventioneel

  • La Spezia.kgmKleine privéliftWat zijn de contra-indicaties?

    La Spezia.kgmKleine privéliftWat zijn de contra-indicaties?

  • Gdynia.kgmHydraulisch klein hefplatformWat zijn de industriële voordelen van?

    Gdynia.kgmHydraulisch klein hefplatformWat zijn de industriële voordelen van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!