ZygageGrondstof voor transformatoren met olieonderdompelingGebruik en kenmerken

  • vrijgavetijd:2022-04-17 08:31:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:247
  • Korte omschrijving:

    Zygage, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats

Artikel inhoud
en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Fabrikant van transformatoren

ZygageJuist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Elektrische transformator-installatie

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


ZygageGrondstof voor transformatoren met olieonderdompelingGebruik en kenmerken



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen,ZygageOnderhoudsprijs van olie ondergedompelde transformator, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding,ZygageModel van droge transformator, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Project analyseDoor een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:


ZygageGrondstof voor transformatoren met olieonderdompelingGebruik en kenmerken



Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

KwaliteitsdocumentenUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

ZygageTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein,ZygageS-11-type olie ondergedompelde transformator, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Overige productinformatie
  • Castlebar.Het veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenIntroduc

    Castlebar.Het veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenIntroduc

  • Castlebar.Mobiel hydraulisch hefplatformDe inkoopgroep breidt zich geleidelijk uit

    Castlebar.Mobiel hydraulisch hefplatformDe inkoopgroep breidt zich geleidelijk uit

  • Castlebar.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformEnorme vraag naar infrastructuurinvester

    Castlebar.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformEnorme vraag naar infrastructuurinvester

  • Castlebar.Mobiele hydraulische instapbrugProductieproces

    Castlebar.Mobiele hydraulische instapbrugProductieproces

  • Chicago.Aangepaste hydraulische vaste instapbrugPromotie

    Chicago.Aangepaste hydraulische vaste instapbrugPromotie

  • Antony.kgmMobiele instapbrug 10 tonZaken die aandacht nodig hebben bij warm weer

    Antony.kgmMobiele instapbrug 10 tonZaken die aandacht nodig hebben bij warm weer

  • Dombovar.Home miniliftKwaliteitsmanagement

    Dombovar.Home miniliftKwaliteitsmanagement

  • Amsteten.Mobiel hydraulisch hefplatformUitleg over branche-inspectie

    Amsteten.Mobiel hydraulisch hefplatformUitleg over branche-inspectie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!