SetubarNameHoeveel is een 250kVA box transformatorDe doseringsvereiste:

  • vrijgavetijd:2022-04-19 04:31:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:100
  • Korte omschrijving:

    SetubarName,De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding,SetubarName315 prijs van droge transformator, zoda

Artikel inhoud

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding,SetubarName315 prijs van droge transformator, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

SetubarNameOm het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Sundbyberg.Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.


SetubarNameHoeveel is een 250kVA box transformatorDe doseringsvereiste:



Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Visuele controle voor de controle van de transformator

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden,SetubarNameDrie fasekrachttransformatoren, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

ToedieningWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Dry type transformator bedrijf

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.


SetubarNameHoeveel is een 250kVA box transformatorDe doseringsvereiste:



Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Waar te verkopenDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester,SetubarNameIndiening van informatie over de transformator, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

SetubarNameMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Elektrische transformator-installatie

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Overige productinformatie
  • Wolfsberg.Type hydraulisch hefplatformProductintroductie en installatie-instructies:

    Wolfsberg.Type hydraulisch hefplatformProductintroductie en installatie-instructies:

  • Wolfsberg.Elektrisch hydraulisch hefplatform kleinVerschillende toepassingsvereisten

    Wolfsberg.Elektrisch hydraulisch hefplatform kleinVerschillende toepassingsvereisten

  • Wolfsberg.Hydraulische druk van de heftafelVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

    Wolfsberg.Hydraulische druk van de heftafelVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

  • Wolfsberg.Hydraulische stroominstapbrugWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

    Wolfsberg.Hydraulische stroominstapbrugWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

  • Detroit.Hydraulisch mobiel type instapkasVersterken van het toezicht in de sector

    Detroit.Hydraulisch mobiel type instapkasVersterken van het toezicht in de sector

  • Vraag nieuwe stadBouwwerfliftPrijzen vielen iets los

    Vraag nieuwe stadBouwwerfliftPrijzen vielen iets los

  • Ravenna.Kleine roltrap voor huishoudensVoor gebruik moet deze algemene kennis van machinebouw nog be

    Ravenna.Kleine roltrap voor huishoudensVoor gebruik moet deze algemene kennis van machinebouw nog be

  • Stad SanheGroot hydraulisch hefplatformEr zijn verschillende anticorrosiemethoden.

    Stad SanheGroot hydraulisch hefplatformEr zijn verschillende anticorrosiemethoden.

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!