EspositeNameInstallatie van distributietransformatorenRecent geciteerde fabrikanten

  • vrijgavetijd:2022-04-21 02:31:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:225
  • Korte omschrijving:

    EspositeName,Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van s

Artikel inhoud

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel trage veroudering van de isolatie,EspositeNameAanbesteding van droge transformatoren, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim,EspositeNameSpecificatie van de olie ondergedompelde transformator, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

EspositeNametwee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, het is zeer klein.

Straatsburg„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


EspositeNameInstallatie van distributietransformatorenRecent geciteerde fabrikanten



De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen,EspositeNameVooruitzichten van de distributietransformator, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Proces van toepassinglekkage van olie op elektrische lasstand

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


EspositeNameInstallatie van distributietransformatorenRecent geciteerde fabrikanten



Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

hervorming(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

EspositeNameHoeveel kost de transformator?

Oorzaken van brand in transformator

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Overige productinformatie
  • Lexington-Fayette.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch platformHoe de werkende fabrikant te kiezen

    Lexington-Fayette.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch platformHoe de werkende fabrikant te kiezen

  • MesworthHydraulisch hefplatform van de vrachtliftWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    MesworthHydraulisch hefplatform van de vrachtliftWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Yuanpingworld.kgmHydraulisch hefplatform van het type vrachtliftEen empirische analyse van prijsbeïn

    Yuanpingworld.kgmHydraulisch hefplatform van het type vrachtliftEen empirische analyse van prijsbeïn

  • Yuanpingworld.kgmVoetbediend hydraulisch hefplatformWat zijn de functionele kenmerken en het toepass

    Yuanpingworld.kgmVoetbediend hydraulisch hefplatformWat zijn de functionele kenmerken en het toepass

  • Yuanpingworld.kgm5 ton hydraulisch hefplatformHoe speelt het een praktische rol?

    Yuanpingworld.kgm5 ton hydraulisch hefplatformHoe speelt het een praktische rol?

  • Yuanpingworld.kgmVervaardiging van instapbruggenDe voor- en nadelen en hoe de kwaliteit te verbetere

    Yuanpingworld.kgmVervaardiging van instapbruggenDe voor- en nadelen en hoe de kwaliteit te verbetere

  • Shijingshan.kgmHydraulische mobiele instapbrugVerschillende classificatiemethoden

    Shijingshan.kgmHydraulische mobiele instapbrugVerschillende classificatiemethoden

  • VespermZelfrijdend hefplatformAnalyse van de juiste productiemethoden

    VespermZelfrijdend hefplatformAnalyse van de juiste productiemethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!