Caldad da RainhaKenmerken van de transformator voor droge typedistributieVriespunt speciale nieuwe a

  • vrijgavetijd:2022-04-22 06:31:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:542
  • Korte omschrijving:

    Caldad da Rainha,Caldad da RainhaStructureel diagram van droge transformator,Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator

Artikel inhoud
Caldad da RainhaStructureel diagram van droge transformator,

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Caldad da RainhaDe persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

WaarschuwingenOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Verminderde isolering


Caldad da RainhaKenmerken van de transformator voor droge typedistributieVriespunt speciale nieuwe aanbieding



De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

analyseVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.


Caldad da RainhaKenmerken van de transformator voor droge typedistributieVriespunt speciale nieuwe aanbieding



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, vind eerst het lekkagepunt,Caldad da RainhaStandaard laadcapaciteit van droge transformatoren, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden,Caldad da RainhaTechnologie van een transformator met olieonderdompeling, meestal van een half jaar tot een jaar;

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Caldad da RainhaDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Overige productinformatie
  • Andria.kgmMobiele vouwbrugBediening voorzorgsmaatregelen

    Andria.kgmMobiele vouwbrugBediening voorzorgsmaatregelen

  • Geel.Mobiele hydraulische instapbrugMarktnieuws

    Geel.Mobiele hydraulische instapbrugMarktnieuws

  • Ajka.Prijs mobiele instapbrugHoe het oscillatieprobleem te elimineren?

    Ajka.Prijs mobiele instapbrugHoe het oscillatieprobleem te elimineren?

  • HuairenCity in California USAVilla lift kleinHoe de slijtage te beoordelen en wat te verbeteren?

    HuairenCity in California USAVilla lift kleinHoe de slijtage te beoordelen en wat te verbeteren?

  • Ferrara.Hydraulisch hefplatformBeïnvloed de winstmarge van de industrie

    Ferrara.Hydraulisch hefplatformBeïnvloed de winstmarge van de industrie

  • Hejian.Dubbellaags hydraulisch hefplatformWat zijn de gevaren?

    Hejian.Dubbellaags hydraulisch hefplatformWat zijn de gevaren?

  • Bohong.Hydraulische post voor hefplatformNaar welke vragen moet worden verwezen?

    Bohong.Hydraulische post voor hefplatformNaar welke vragen moet worden verwezen?

  • Marsala.10 meter hydraulisch hefplatformOntwikkelingstrendprognose

    Marsala.10 meter hydraulisch hefplatformOntwikkelingstrendprognose

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!