OvalModel van elektronische transformatorProductprestaties en levensduur

  • vrijgavetijd:2022-04-24 20:31:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:261
  • Korte omschrijving:

    Oval,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een

Artikel inhoud

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces,Oval1000 Droge type transformator grootte, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

OvalDe gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur,OvalPrijs van 400 KVA-boxtransformator, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Tanjung Balai.Korte invoering van de nullijn van de transformator

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Look van olie van gietijzeren delen


OvalModel van elektronische transformatorProductprestaties en levensduur



Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Briljantie aanmakenBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


OvalModel van elektronische transformatorProductprestaties en levensduur



Losse kernschroef

Doel van het projectBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken,Ovaltransformator voor omzetters, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, isolatie, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

OvalII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Overige productinformatie
  • MolfettaNameHotel kleine liftHoe wordt het gemaakt

    MolfettaNameHotel kleine liftHoe wordt het gemaakt

  • WiesbadenVast type hydraulisch hefplatformIs de ontwikkelwaarde hoog?

    WiesbadenVast type hydraulisch hefplatformIs de ontwikkelwaarde hoog?

  • Le Mans.Hydraulisch vast hefplatformMaatregelen voor niveauoptimalisatie

    Le Mans.Hydraulisch vast hefplatformMaatregelen voor niveauoptimalisatie

  • FotMobiele hydraulische liftVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

    FotMobiele hydraulische liftVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

  • torayHydraulisch hefplatform van het type schaarOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    torayHydraulisch hefplatform van het type schaarOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • torayHandmatig hydraulisch hefplatformBediening

    torayHandmatig hydraulisch hefplatformBediening

  • torayOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

    torayOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

  • torayHydraulische mobiele instapbrugWat zijn de bedieningsprocedures en het onderhoud van de product

    torayHydraulische mobiele instapbrugWat zijn de bedieningsprocedures en het onderhoud van de product

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!