Novo SeloParameter-tabel van olie ondergedompelde transformatorWat zijn de kenmerken?

  • vrijgavetijd:2022-04-27 21:51:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:357
  • Korte omschrijving:

    Novo Selo,Wat is de bedrading van droge transformator?De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht

Artikel inhoud

Wat is de bedrading van droge transformator?

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek,Novo SeloKs11 mijnkrachttransformator, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Novo SeloIn die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is,Novo SeloPrijs van de boxtransformator 1600, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Tulsa.Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

lekkage van olie bij loopflens


Novo SeloParameter-tabel van olie ondergedompelde transformatorWat zijn de kenmerken?



Exploitatie van gesmolten transformator

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Proces van toepassingLosse kernschroef

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Novo SeloParameter-tabel van olie ondergedompelde transformatorWat zijn de kenmerken?



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

leveringDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

lekkage van olie bij loopflens

Novo SeloDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken

Overige productinformatie
  • Crossno.Hydraulische hefplatformtruckWat zijn de factoren die de aankoop beïnvloeden?

    Crossno.Hydraulische hefplatformtruckWat zijn de factoren die de aankoop beïnvloeden?

  • Mesa.kgmElektrisch zelfhydraulisch hefplatformIndustrie Technologie Industrie Verandering

    Mesa.kgmElektrisch zelfhydraulisch hefplatformIndustrie Technologie Industrie Verandering

  • DebrecenHydraulische liftMarkt positie

    DebrecenHydraulische liftMarkt positie

  • Helsinki.Hydraulisch hefplatform met geleiderailWat te gebruiken?

    Helsinki.Hydraulisch hefplatform met geleiderailWat te gebruiken?

  • Helsinki.Hydraulisch hefplatform 5 meterDe fabrikant vertelt u de focus van het kopen

    Helsinki.Hydraulisch hefplatform 5 meterDe fabrikant vertelt u de focus van het kopen

  • Helsinki.Handmatig hydraulisch hefplatformAnalyse van de kenmerken en voordelen van

    Helsinki.Handmatig hydraulisch hefplatformAnalyse van de kenmerken en voordelen van

  • Helsinki.ContainerinstapbrugWat zijn de stappen om te installeren en te gebruiken?

    Helsinki.ContainerinstapbrugWat zijn de stappen om te installeren en te gebruiken?

  • Foggia.Vaste hydraulische laad- en losbrugWat zijn de bedieningsprocedures en het onderhoud van de p

    Foggia.Vaste hydraulische laad- en losbrugWat zijn de bedieningsprocedures en het onderhoud van de p

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!