MedgidaPrijslijst van 315 KVA-box type transformatorBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters

  • vrijgavetijd:2022-04-30 23:51:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:583
  • Korte omschrijving:

    Medgida,Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gev

Artikel inhoud

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

MedgidaOvertemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

BandMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


MedgidaPrijslijst van 315 KVA-box type transformatorBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

fabrikant van droge transformatoren

Uitstekende serviceOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Wiringwijze van droge transformator:


MedgidaPrijslijst van 315 KVA-box type transformatorBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters



De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond,MedgidaOlie ondergedompelde amorfe gelegeerde transformator, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Welkom gesprekkenDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing, in sommige gevallen transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars,MedgidaProducent van regelaar met olieonderdompeling, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect,MedgidaArafo met 500 kV-olie, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

MedgidaLook van olie van gietijzeren delen

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

transformator met olieonderdompeling

Overige productinformatie
  • NieuwZelfhydraulisch hefplatformWordt de markt beperkt door de industrie?

    NieuwZelfhydraulisch hefplatformWordt de markt beperkt door de industrie?

  • NieuwInklapbare instapbrugAnalyse van het effect van lege trekking

    NieuwInklapbare instapbrugAnalyse van het effect van lege trekking

  • Riverside.Mobiele hydraulische hefbrugService doeleinden

    Riverside.Mobiele hydraulische hefbrugService doeleinden

  • TongliaoEnige mast aluminiumlegering hefplatformWaarom versterking nodig?

    TongliaoEnige mast aluminiumlegering hefplatformWaarom versterking nodig?

  • Oldenburg.In de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformWat zijn de installatievaardigheden?

    Oldenburg.In de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformWat zijn de installatievaardigheden?

  • Ernshard.Platform hijsplatform hydraulischMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het concur

    Ernshard.Platform hijsplatform hydraulischMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het concur

  • Datong StadHydraulisch hefplatformHoe apparatuur te kiezen?

    Datong StadHydraulisch hefplatformHoe apparatuur te kiezen?

  • La Spezia.kgmDubbel vork hydraulisch hefplatformLevensstandaard

    La Spezia.kgmDubbel vork hydraulisch hefplatformLevensstandaard

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!