VrijwilligersNameQuota voor 2500kVA droge transformatorLay-outaanpassing en upgrade van de industrië

  • vrijgavetijd:2022-05-01 23:51:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:271
  • Korte omschrijving:

    VrijwilligersName, kan het in een energietransformator zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster

Artikel inhoud
kan het in een energietransformator zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator,VrijwilligersNameControleposten van droge transformatoren, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

VrijwilligersNameDe isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

EincidenLosse kernschroef

fabrikant van droge transformatoren

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.


VrijwilligersNameQuota voor 2500kVA droge transformatorLay-outaanpassing en upgrade van de industriële structuur



Hoeveel kost de transformator?

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing,VrijwilligersNameAanpassing van transformatoren,VrijwilligersNameLettertype transformator, in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

onderhoud van apparatuurDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


VrijwilligersNameQuota voor 2500kVA droge transformatorLay-outaanpassing en upgrade van de industriële structuur



transformator-onderneming met olieonderdompeling

De productlijnWanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

VrijwilligersNameWat is de bedrading van droge transformator?

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Exploitatie van gesmolten transformator

Overige productinformatie
  • Baoding City.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformVerschillende ongelukken die gemakkel

    Baoding City.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformVerschillende ongelukken die gemakkel

  • Katowice.Hydraulisch hefplatform voor vrachtBeroep is koning

    Katowice.Hydraulisch hefplatform voor vrachtBeroep is koning

  • TongliaoKlein mobiel hydraulisch hefplatformOntwikkeling Citaten

    TongliaoKlein mobiel hydraulisch hefplatformOntwikkeling Citaten

  • herlevingHydraulisch hefplatformRekening

    herlevingHydraulisch hefplatformRekening

  • herlevingElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenAnalyse van trends in de ontwikkeling van

    herlevingElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenAnalyse van trends in de ontwikkeling van

  • herlevingKolom hydraulisch hefplatformUitstekende kwaliteit

    herlevingKolom hydraulisch hefplatformUitstekende kwaliteit

  • herlevingHuangshi instapbrugInnovatiemodel

    herlevingHuangshi instapbrugInnovatiemodel

  • Busia.kgmHydraulische vaste instapbrugeconomisch beheer

    Busia.kgmHydraulische vaste instapbrugeconomisch beheer

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!