CernavodaNameScb13-1250kva droge transformatorDe anti-tic-energie van de markt is zwak

  • vrijgavetijd:2022-05-04 01:50:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:112
  • Korte omschrijving:

    CernavodaName,Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld

Artikel inhoud

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

CernavodaNameAls de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Santa Luzia.kgmIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.


CernavodaNameScb13-1250kva droge transformatorDe anti-tic-energie van de markt is zwak



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

KortingOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken en dan trekken we het oliemonster.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand twee keer uit te voeren, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Volgens de conditie van scheuren, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


CernavodaNameScb13-1250kva droge transformatorDe anti-tic-energie van de markt is zwak



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

hervormingWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Transformer is

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

CernavodaNameDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen,CernavodaNameDrie fasekrachttransformatoren,CernavodaNameAlarm-temperatuur van droge transformator, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Overige productinformatie
  • Haium.Mobiel hydraulisch hefplatform van de liftTechnologische innovatie

    Haium.Mobiel hydraulisch hefplatform van de liftTechnologische innovatie

  • VlaardingenIndustrieel hydraulisch hefplatformKennis van verwerking en onderhoud

    VlaardingenIndustrieel hydraulisch hefplatformKennis van verwerking en onderhoud

  • El SalvadorHydraulisch hefplatformInleiding tot de samenstelling en functie van

    El SalvadorHydraulisch hefplatformInleiding tot de samenstelling en functie van

  • Magdeburg.Hydraulisch automatisch hefplatformProblemen en oplossingen

    Magdeburg.Hydraulisch automatisch hefplatformProblemen en oplossingen

  • Magdeburg.Mobiel hydraulisch hefplatform met vier wielenVoorzorgsmaatregelen voor installatie:

    Magdeburg.Mobiel hydraulisch hefplatform met vier wielenVoorzorgsmaatregelen voor installatie:

  • Magdeburg.Prijs van het heffen van hydraulisch platformWat zijn de manieren om te gebruiken?

    Magdeburg.Prijs van het heffen van hydraulisch platformWat zijn de manieren om te gebruiken?

  • Magdeburg.Mobiele instapbrugDe belangrijkste kenmerken en toepassingsgebieden van

    Magdeburg.Mobiele instapbrugDe belangrijkste kenmerken en toepassingsgebieden van

  • PistoiaHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugHoe speelt het een praktische rol?

    PistoiaHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugHoe speelt het een praktische rol?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!