KraguyewattNameVerschil tussen boxtransformator en transformatorOp welke punten moet worden gelet op

  • vrijgavetijd:2022-05-11 00:26:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:224
  • Korte omschrijving:

    KraguyewattName,fabrikant van droge transformatorenHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?KraguyewattNameEnergiebespar

Artikel inhoud

fabrikant van droge transformatoren

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

KraguyewattNameEnergiebesparende analyse van de transformator

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding en er mag geen vuil zijn.

Ar Rabiyah.Bij relais protection dry-type transformator,KraguyewattNameTest van isolatiemolie voor transformatoren, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.


KraguyewattNameVerschil tussen boxtransformator en transformatorOp welke punten moet worden gelet op de kwaliteit van?



Het productieproces van droge transformator is zeer proces,KraguyewattNameBescherming van een transformator met olieonderdompeling, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

ToedieningZet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald,KraguyewattNameTechnische parameters van de transformator, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Losse kernschroef


KraguyewattNameVerschil tussen boxtransformator en transformatorOp welke punten moet worden gelet op de kwaliteit van?



II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

WerkbeschrijvingDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Transformer is

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

KraguyewattNameHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Elektrische transformator

Overige productinformatie
  • Laroche aan de Yonghe rivierHydraulische instapbrug kopenHoe de mislukking te verminderen?

    Laroche aan de Yonghe rivierHydraulische instapbrug kopenHoe de mislukking te verminderen?

  • Yuncheng.Hydraulische hefbare mobiele instapbrugNoodzaak om verschillende principes te volgen

    Yuncheng.Hydraulische hefbare mobiele instapbrugNoodzaak om verschillende principes te volgen

  • Osnabluc.kgmSchaarvork mobiel hydraulisch hefplatformAnalyse van koolstofgehalte

    Osnabluc.kgmSchaarvork mobiel hydraulisch hefplatformAnalyse van koolstofgehalte

  • Sacramento.Thuis buiten kleine liftProductieanalyse

    Sacramento.Thuis buiten kleine liftProductieanalyse

  • Hejian.Groot hydraulisch hefplatformWederzijds voordelige benadering

    Hejian.Groot hydraulisch hefplatformWederzijds voordelige benadering

  • Ashbourne.kgmPlatform hydraulischIndustrie investeringskosten

    Ashbourne.kgmPlatform hydraulischIndustrie investeringskosten

  • Hoorn.Hydraulisch hefplatform HefplatformOntwikkelingstrend is goed

    Hoorn.Hydraulisch hefplatform HefplatformOntwikkelingstrend is goed

  • Kutno.Vast type hydraulisch hefplatformVerschillende items waar tijdens de installatie op moet worde

    Kutno.Vast type hydraulisch hefplatformVerschillende items waar tijdens de installatie op moet worde

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!