ZayecharrGenericNameWarme transformator met een deklaagHet promotieplan naar voren gebracht vanuit h

  • vrijgavetijd:2022-05-18 17:01:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:312
  • Korte omschrijving:

    ZayecharrGenericName,Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kun

Artikel inhoud

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Losse kernschroef

ZayecharrGenericNameDe bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, wat resulteert in isolatie schade.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Buse233;oumiDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

transformator met olieonderdompeling

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer,ZayecharrGenericName80 box type transformator, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.


ZayecharrGenericNameWarme transformator met een deklaagHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspectief



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie,ZayecharrGenericNameStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformator, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Het geluid van droge transformator komt van

BetrouwbaarDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


ZayecharrGenericNameWarme transformator met een deklaagHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspectief



De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

kwaliteitDe isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations,ZayecharrGenericNametransformator voor droog type 630kVA, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

ZayecharrGenericNameVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Overige productinformatie
  • Dongshengworld.kgmElektrische hydraulische hefplatformtruckDe aandrijfsensor is erg gevoelig

    Dongshengworld.kgmElektrische hydraulische hefplatformtruckDe aandrijfsensor is erg gevoelig

  • Dongshengworld.kgmXinxiang hydraulisch hefplatformWelke materialen worden vaak gebruikt bij straling

    Dongshengworld.kgmXinxiang hydraulisch hefplatformWelke materialen worden vaak gebruikt bij straling

  • Dongshengworld.kgmHydraulisch vast hefplatformVorm en positie grootte en lineariteit

    Dongshengworld.kgmHydraulisch vast hefplatformVorm en positie grootte en lineariteit

  • Dongshengworld.kgmVaste hydraulische instapbrugWat zijn de unieke structurele kenmerken?

    Dongshengworld.kgmVaste hydraulische instapbrugWat zijn de unieke structurele kenmerken?

  • Le HavreMobiele hydraulische instapbrugInleiding tot de ontwikkelingsgeschiedenis en toepassingskenm

    Le HavreMobiele hydraulische instapbrugInleiding tot de ontwikkelingsgeschiedenis en toepassingskenm

  • Uden.Fabriek vrachtliftmarkt

    Uden.Fabriek vrachtliftmarkt

  • Piacenza.kgmLift kleine villaDe methode van de industrie om lekken op te sporen

    Piacenza.kgmLift kleine villaDe methode van de industrie om lekken op te sporen

  • Limerick.Hydraulische heftafel met schaarvorkMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de

    Limerick.Hydraulische heftafel met schaarvorkMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!