Ingya.Wat is het principe van de transformatorDe kwaliteit van productie en verwerking is erg sterk

  • vrijgavetijd:2022-05-26 22:48:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:329
  • Korte omschrijving:

    Ingya., de centrifugale ventilator te stoppenUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het inge

Artikel inhoud
de centrifugale ventilator te stoppen

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Ingya.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio,Ingya.Transformer 35KVA, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom,Ingya.Functie van de hoofdtransformator in de centrale, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Aeroporto della MalpensaDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

transformator met olieonderdompeling


Ingya.Wat is het principe van de transformatorDe kwaliteit van productie en verwerking is erg sterk



Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Transformer inspectie neus snuivende methode

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim,Ingya.Olie ondergedompelde amorfe gelegeerde transformator, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken twee keer uit te voeren, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.


Ingya.Wat is het principe van de transformatorDe kwaliteit van productie en verwerking is erg sterk



Korte invoering van de nullijn van de transformator

managementIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

fabrikant van droge transformatoren

Ingya.Wat is de belangrijke rol van de transformator

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Overige productinformatie
  • Kleine winkelElektrisch hefplatformGebruiksaanwijzing voor reparatielassen

    Kleine winkelElektrisch hefplatformGebruiksaanwijzing voor reparatielassen

  • Kleine winkelVast hydraulisch hefplatformVoer risicotrainingen voor branchevaardigheden uit

    Kleine winkelVast hydraulisch hefplatformVoer risicotrainingen voor branchevaardigheden uit

  • Kleine winkelHydraulisch mobiel hefplatformOverzicht van de stijlverschillen

    Kleine winkelHydraulisch mobiel hefplatformOverzicht van de stijlverschillen

  • Kleine winkelOpklapbrugInstallatie gids

    Kleine winkelOpklapbrugInstallatie gids

  • Kiskunhalas.kgmHydraulische vaste instapwasKwaliteitsstandaard

    Kiskunhalas.kgmHydraulische vaste instapwasKwaliteitsstandaard

  • NuoKantelbaar hefplatformOm met u te delen dat er problemen zijn opgetreden tijdens het installatiep

    NuoKantelbaar hefplatformOm met u te delen dat er problemen zijn opgetreden tijdens het installatiep

  • Jinzhou.Home lift villa zelfgebouwd huis3 categorieën

    Jinzhou.Home lift villa zelfgebouwd huis3 categorieën

  • Provdiv.Hydraulisch hefplatformVereisten voor productkwaliteitsplan

    Provdiv.Hydraulisch hefplatformVereisten voor productkwaliteitsplan

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!