Alan Jerowatz.Wat zijn de elektronische transformatoren?Materiaalgarantie:

  • vrijgavetijd:2022-05-26 23:02:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:364
  • Korte omschrijving:

    Alan Jerowatz., zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoelVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange

Artikel inhoud
zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,Alan Jerowatz.Fabrikant van een transformator met olieonderdompeling, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Alan Jerowatz.De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Droge transformator

Kwaksan.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond,Alan Jerowatz.Hoeveel kost de olietransformator?, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.


Alan Jerowatz.Wat zijn de elektronische transformatoren?Materiaalgarantie:



Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Welkom gesprekkenHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Alan Jerowatz.Wat zijn de elektronische transformatoren?Materiaalgarantie:



Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

AanbiedingEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Alan Jerowatz.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Bij inbedrijfstelling:

Overige productinformatie
  • KielcNameAutomobiel hydraulisch hefplatformAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerking

    KielcNameAutomobiel hydraulisch hefplatformAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerking

  • KielcNameAangepast hydraulisch hefplatformBetaalbaar

    KielcNameAangepast hydraulisch hefplatformBetaalbaar

  • KielcNameDe instapbrug verplaatsenVraag onderhoud

    KielcNameDe instapbrug verplaatsenVraag onderhoud

  • NapelsHydraulische druk van de mobiele instapwasTechnologische hete discussie over de richting van i

    NapelsHydraulische druk van de mobiele instapwasTechnologische hete discussie over de richting van i

  • Roerlingen.Zelflopend sleeve type hefplatformToepassing op de intensive care

    Roerlingen.Zelflopend sleeve type hefplatformToepassing op de intensive care

  • BoedapestKleine lift op de tweede verdiepingHoe beter te onderhouden?

    BoedapestKleine lift op de tweede verdiepingHoe beter te onderhouden?

  • herleving5 ton hydraulisch hefplatformWat zijn de belangrijkste beschreven besturingssystemen?

    herleving5 ton hydraulisch hefplatformWat zijn de belangrijkste beschreven besturingssystemen?

  • Augsburg.Werkplaats hydraulisch hefplatformordelijke vooruitgang

    Augsburg.Werkplaats hydraulisch hefplatformordelijke vooruitgang

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!