Zettineimpedantie van elektrische transformatorVoer risicotrainingen voor branchevaardigheden uit

  • vrijgavetijd:2022-05-27 02:32:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:453
  • Korte omschrijving:

    Zettine,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Het zal ook veel fouten produceren effectief omgaan met verschille

Artikel inhoud

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Het zal ook veel fouten produceren effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

ZettineAfgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

MotruGenericNameIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam,ZettineHoge efficiëntie en energiebesparende transformator,ZettineDroge transformator van de centrale, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

lekkage van bout- of buisexterne draad


Zettineimpedantie van elektrische transformatorVoer risicotrainingen voor branchevaardigheden uit



Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations,ZettineNationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformator, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Fabriek voor droge transformatoren

Uitstekende serviceIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Volgens de conditie van scheuren, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Ontwikkeling van de marktVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

ZettineLosse kernschroef

Fabrikant van transformatoren

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Overige productinformatie
  • Salsalsalle.Vervaardiging van instapbruggenWat is het geschikt voor meer industrieën?

    Salsalsalle.Vervaardiging van instapbruggenWat is het geschikt voor meer industrieën?

  • Nashville.Hydraulische druk op vaste instapkasUitgelichte voordelen

    Nashville.Hydraulische druk op vaste instapkasUitgelichte voordelen

  • Mezokovesd.kgmVerticaal hefplatform met geleiderailWat zijn de detectiemethoden?

    Mezokovesd.kgmVerticaal hefplatform met geleiderailWat zijn de detectiemethoden?

  • Horqin.Elektriciteitsverbruik van kleine liftenWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

    Horqin.Elektriciteitsverbruik van kleine liftenWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

  • Charlotte.Hydraulisch hefplatform van twee tonWat is de inhoud van de test?

    Charlotte.Hydraulisch hefplatform van twee tonWat is de inhoud van de test?

  • Shanhaiguan.kgmHydraulisch draaiplatformHoe te testen op vermoeidheid?

    Shanhaiguan.kgmHydraulisch draaiplatformHoe te testen op vermoeidheid?

  • Zuid BostonMobiel hydraulisch hefplatformHoe te testen op vermoeidheid?

    Zuid BostonMobiel hydraulisch hefplatformHoe te testen op vermoeidheid?

  • Crossno.Dubbel schuifhydraulisch hefplatformDe manifestatie van industriële fusie

    Crossno.Dubbel schuifhydraulisch hefplatformDe manifestatie van industriële fusie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!