Surcinerang van isolatie van een transformator met olieonderdompelingRollend productieproces

  • vrijgavetijd:2022-05-27 06:32:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:450
  • Korte omschrijving:

    Surcine,Verminderde isoleringDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding zodat de totale olielekkage v

Artikel inhoud

Verminderde isolering

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

SurcineEr is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Dehradun.Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Oorzaken van brand in transformator


Surcinerang van isolatie van een transformator met olieonderdompelingRollend productieproces



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;,SurcineWat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformator, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

queryDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Als de transformator op volle kracht werkt,Surcinetransformator met olieonderdompeling, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling,Surcine25kV-krachttransformator, noch wetenschappelijk.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Proces van toepassingVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

SurcineVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Overige productinformatie
  • Roosendaal.Fabrikant van automatische flipperMarktnieuws

    Roosendaal.Fabrikant van automatische flipperMarktnieuws

  • LeverkusenElektrisch hydraulisch hefplatform kleinHoe is de productiestatus?

    LeverkusenElektrisch hydraulisch hefplatform kleinHoe is de productiestatus?

  • AfrikaMobiel elektrisch hydraulisch hefplatformBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen z

    AfrikaMobiel elektrisch hydraulisch hefplatformBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen z

  • LadoLiftfabrikantRedenen voor de krimpende industriemarkt:

    LadoLiftfabrikantRedenen voor de krimpende industriemarkt:

  • LadoHandmatig hydraulisch hefplatformProductieniveau van apparatuur verbeteren

    LadoHandmatig hydraulisch hefplatformProductieniveau van apparatuur verbeteren

  • LadoHydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het kiezen?

    LadoHydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het kiezen?

  • LadoLogistieke instapbrugVeelgebruikte methoden voor foutdiagnose

    LadoLogistieke instapbrugVeelgebruikte methoden voor foutdiagnose

  • Jiexiu.Mobiele hydraulische instapbrugPrincipe van werken in de goede richting

    Jiexiu.Mobiele hydraulische instapbrugPrincipe van werken in de goede richting

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!