San kolomad gramenetAanbrengen van droge transformatorenWaarom die van ons goed worden ontvangen

  • vrijgavetijd:2022-05-28 20:30:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:135
  • Korte omschrijving:

    San kolomad gramenet,Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomto

Artikel inhoud

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde,San kolomad gramenetImpedance standaard voor droge transformator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

San kolomad gramenetDe snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Koulikoro.De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.


San kolomad gramenetAanbrengen van droge transformatorenWaarom die van ons goed worden ontvangen



Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Elektrische transformator-installatie

eigendomsrechtDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Geluidsoplossing van droge transformatoren


San kolomad gramenetAanbrengen van droge transformatorenWaarom die van ons goed worden ontvangen



Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Briljantie aanmakenDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig,San kolomad gramenet35kV energiebesparende transformator, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel,San kolomad gramenettransformator voor droog type 630kVA, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

San kolomad gramenetVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Overige productinformatie
  • Portici.Auto gemonteerde lift van aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken van gebruik?

    Portici.Auto gemonteerde lift van aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken van gebruik?

  • Turku.Zelflopend hefplatform van de aluminiumlegeringWaar wordt het marktaandeel van de operaties we

    Turku.Zelflopend hefplatform van de aluminiumlegeringWaar wordt het marktaandeel van de operaties we

  • Shijiazhuang CityZelfhydraulisch hefplatformWelke websites te volgen in het toepassingsgebied

    Shijiazhuang CityZelfhydraulisch hefplatformWelke websites te volgen in het toepassingsgebied

  • Rimini.Hydraulische heftruck platformwagenKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

    Rimini.Hydraulische heftruck platformwagenKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

  • Ren Qiu.Hydraulische hefplatform vrachtliftVereisten voor apparatuur

    Ren Qiu.Hydraulische hefplatform vrachtliftVereisten voor apparatuur

  • Ren Qiu.Elektrisch hefhydraulisch platformWat te doen als rimpels tijdens de productie?

    Ren Qiu.Elektrisch hefhydraulisch platformWat te doen als rimpels tijdens de productie?

  • Ren Qiu.Fabrikant van schaarliftWat is de onmisbare drijvende kracht op de markt?

    Ren Qiu.Fabrikant van schaarliftWat is de onmisbare drijvende kracht op de markt?

  • Ren Qiu.Hydraulische druk van de mobiele instapwasWat zijn de industrieën?

    Ren Qiu.Hydraulische druk van de mobiele instapwasWat zijn de industrieën?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!