EllebruNameControleposten van droge transformatorenGroothandelaar

  • vrijgavetijd:2022-05-28 23:15:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:185
  • Korte omschrijving:

    EllebruName,De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te

Artikel inhoud

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur,EllebruNameS13-630 transformator, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug moeten op tijd leeg zijn.

EllebruNamePrincipe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Vrbasfrance.kgmlekkage van olie op elektrische lasstand

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.


EllebruNameControleposten van droge transformatorenGroothandelaar



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

transformator met olieonderdompeling

productiekostenDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Hoge kwaliteit en lage prijsOpmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie,EllebruNameDroge transformator scb13-1250, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

EllebruNameIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Fout oordeel van de transformator

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Overige productinformatie
  • Padova.Hydraulisch hefplatformWaar is het voor?

    Padova.Hydraulisch hefplatformWaar is het voor?

  • Kazincbarcika.kgmLeverancier van hydraulisch hefplatformToepassing in onderdelenverwerking

    Kazincbarcika.kgmLeverancier van hydraulisch hefplatformToepassing in onderdelenverwerking

  • Kazincbarcika.kgmZelfgemaakt hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen van de curve?

    Kazincbarcika.kgmZelfgemaakt hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen van de curve?

  • Kazincbarcika.kgmHydraulisch hefplatform met schaarvorkDe impact van de strakheid

    Kazincbarcika.kgmHydraulisch hefplatform met schaarvorkDe impact van de strakheid

  • Kazincbarcika.kgmContainerinstapbrugWat is er mis met kleurverschil?

    Kazincbarcika.kgmContainerinstapbrugWat is er mis met kleurverschil?

  • Abony.Hydraulische mobiele instapbrugSeminar over probleemintegratiestrategie

    Abony.Hydraulische mobiele instapbrugSeminar over probleemintegratiestrategie

  • ArsenMobiel hydraulisch hefplatform met schaarBasis gezond verstand

    ArsenMobiel hydraulisch hefplatform met schaarBasis gezond verstand

  • Denver.PodiummastliftCategorie

    Denver.PodiummastliftCategorie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!