Sundsfall.kgmDistributietransformator voor het type vakDe chemische aard van de reactie

  • vrijgavetijd:2022-05-29 00:21:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:510
  • Korte omschrijving:

    Sundsfall.kgm,Geluidsoplossing van droge transformatorenExploitatie van transformatoren met olieonderdompelingSundsfall.kgmProducenten

Artikel inhoud

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Sundsfall.kgmProducenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is,Sundsfall.kgmOnderhoud van transformatoren, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Babol.Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.


Sundsfall.kgmDistributietransformator voor het type vakDe chemische aard van de reactie



Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Encyclopedische kennisEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.


Sundsfall.kgmDistributietransformator voor het type vakDe chemische aard van de reactie



De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;,Sundsfall.kgm315 transformator met olieonderdompeling,Sundsfall.kgmBeeld van droge transformatoren, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Encyclopedische kennisBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Sundsfall.kgmDe afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Overige productinformatie
  • AmsterfenMobiele hydraulische instapbrugWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het systeem?

    AmsterfenMobiele hydraulische instapbrugWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het systeem?

  • Laytown.kgmRail type laadplatformWelke praktische problemen zijn opgelost?

    Laytown.kgmRail type laadplatformWelke praktische problemen zijn opgelost?

  • Bohong.Kleine extra liftenMaatregelen voor niveauoptimalisatie

    Bohong.Kleine extra liftenMaatregelen voor niveauoptimalisatie

  • Keszthely.kgmOutdoor hydraulisch hefplatformDe chemische elementen die erin zitten

    Keszthely.kgmOutdoor hydraulisch hefplatformDe chemische elementen die erin zitten

  • CarrigalineHydraulisch hijsplatform binnenshuisHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing v

    CarrigalineHydraulisch hijsplatform binnenshuisHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing v

  • PesacNameHydraulisch hefplatform heffende vrachtliftRecent geciteerde fabrikanten

    PesacNameHydraulisch hefplatform heffende vrachtliftRecent geciteerde fabrikanten

  • PesacNameVoetbediend hydraulisch hefplatformWat is de inhoud van de test?

    PesacNameVoetbediend hydraulisch hefplatformWat is de inhoud van de test?

  • PesacNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

    PesacNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!