Sundbyberg.Driedimensionaal model van droge transformatorLentescène van marktontwikkeling

  • vrijgavetijd:2022-05-29 01:08:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:100
  • Korte omschrijving:

    Sundbyberg.,Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent gel

Artikel inhoud

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Sundbyberg.Controleoor voor omzetters

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Jaipurworld.kgmHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Wiringwijze van droge transformator:

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.


Sundbyberg.Driedimensionaal model van droge transformatorLentescène van marktontwikkeling



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, graag controlerenDe electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting,Sundbyberg.Scb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntie, gemeenschappelijke storingen en inslag.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator


Sundbyberg.Driedimensionaal model van droge transformatorLentescène van marktontwikkeling



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

analyseMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt,Sundbyberg.transformatoren met olieonderdompeling, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Sundbyberg.Daarna klemmen we de branchpijp met je duim,Sundbyberg.Herstelprijs van droge transformator, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Overige productinformatie
  • Henderson.Kleine lift op de tweede verdiepingDe aandrijfsensor is erg gevoelig

    Henderson.Kleine lift op de tweede verdiepingDe aandrijfsensor is erg gevoelig

  • Ajka.Fabrikant van hydraulisch hefplatformEen gediversifieerd industriemodel nastreven

    Ajka.Fabrikant van hydraulisch hefplatformEen gediversifieerd industriemodel nastreven

  • RubePlatform hydraulischWelke kwaliteit is goed?

    RubePlatform hydraulischWelke kwaliteit is goed?

  • GaopingElektrisch hefhydraulisch platformKapitaalbezetting verminderen

    GaopingElektrisch hefhydraulisch platformKapitaalbezetting verminderen

  • bij een rivierKolom hydraulisch hefplatformLeg de belangrijkste punten uit waarmee rekening moet wor

    bij een rivierKolom hydraulisch hefplatformLeg de belangrijkste punten uit waarmee rekening moet wor

  • bij een rivierHydraulisch platform van het type kuilKredietgarantie

    bij een rivierHydraulisch platform van het type kuilKredietgarantie

  • bij een rivier8-meter hydraulisch hefplatformHoe het correct te installeren?

    bij een rivier8-meter hydraulisch hefplatformHoe het correct te installeren?

  • bij een rivierAankoop van vaste instapbruggenWaarom een ​​passiveringsbehandeling?

    bij een rivierAankoop van vaste instapbruggenWaarom een ​​passiveringsbehandeling?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!