Marsta.Droge transformator 400KVAProductieproces

  • vrijgavetijd:2022-05-29 17:21:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:379
  • Korte omschrijving:

    Marsta., kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.Verbindingsgroep structuur van droge transformatorMarsta

Artikel inhoud
kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Marsta.twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Santa Catarina Ixtahuacan*Idquo; YN, D *rdquo;, verwijst naar de positie op twaalf uur als de minuut hand, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.


Marsta.Droge transformator 400KVAProductieproces



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is,Marsta.Model en parameters van de transformator,Marsta.35kV-olie ondergedompelde transformator, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Doel van het projectIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.


Marsta.Droge transformator 400KVAProductieproces



Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Proces van toepassingDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Marsta.De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel,Marsta.10kV droge transformator scb12, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Overige productinformatie
  • San Diego.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringGoedkope fabrikanten bieden:

    San Diego.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringGoedkope fabrikanten bieden:

  • Spijkenisse.Zelflopend hydraulisch hefplatformVeelgebruikte methoden voor foutdiagnose

    Spijkenisse.Zelflopend hydraulisch hefplatformVeelgebruikte methoden voor foutdiagnose

  • EssenHydraulische liftDaag je eigen zwakheden uit

    EssenHydraulische liftDaag je eigen zwakheden uit

  • Xinzhou.Hydraulische hefplatformtruckDe financiële druk is duidelijk

    Xinzhou.Hydraulische hefplatformtruckDe financiële druk is duidelijk

  • Xinzhou.Elektrisch hydraulisch hefplatformNieuwe doorbraken in productexport

    Xinzhou.Elektrisch hydraulisch hefplatformNieuwe doorbraken in productexport

  • Xinzhou.Geïmporteerd hydraulisch hefplatformWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhou

    Xinzhou.Geïmporteerd hydraulisch hefplatformWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhou

  • Xinzhou.Hydraulische druk van de mobiele instapwasDe basismethode voor het verwijderen van roest:

    Xinzhou.Hydraulische druk van de mobiele instapwasDe basismethode voor het verwijderen van roest:

  • LuchengCity in GermanyHydraulisch mobiel type instapkasHet productieproces is completer

    LuchengCity in GermanyHydraulisch mobiel type instapkasHet productieproces is completer

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!