StaffastorpElektrische transformator-functieEnterprise-producten

  • vrijgavetijd:2022-05-31 17:38:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:477
  • Korte omschrijving:

    Staffastorp,De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs va

Artikel inhoud

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

StaffastorpDe persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren,StaffastorpBrandmerk droogtype transformator, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Busingafrance.kgmVerspreiding van het geluid van droge transformator

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Wat is de bedrading van droge transformator?


StaffastorpElektrische transformator-functieEnterprise-producten



Wiringwijze van droge transformator:

Juist,StaffastorpHoeveel kost een boxtransformator?, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Aanbeveling en raadplegingNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Wiringwijze van droge transformator:

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:

StaffastorpWanneer de transformator uit de fase is,StaffastorpHoeveel is 630 box transformator, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Overige productinformatie
  • InisMobiel hefhydraulisch platformVergelijking van waaierbreedte

    InisMobiel hefhydraulisch platformVergelijking van waaierbreedte

  • DuinkerkenHydraulisch hefplatformWelke problemen zijn er tijdens het gebruik?

    DuinkerkenHydraulisch hefplatformWelke problemen zijn er tijdens het gebruik?

  • DuinkerkenHydraulisch hefplatform van het schaartypeDe noodzaak van regelmatig onderhoud

    DuinkerkenHydraulisch hefplatform van het schaartypeDe noodzaak van regelmatig onderhoud

  • DuinkerkenDubbel vork hydraulisch hefplatformGediversifieerde ontwikkeling verbetert het concurrenti

    DuinkerkenDubbel vork hydraulisch hefplatformGediversifieerde ontwikkeling verbetert het concurrenti

  • Xingtaiworld.kgmOpheffende hydraulische mobiele instapbrugBelang in kranen

    Xingtaiworld.kgmOpheffende hydraulische mobiele instapbrugBelang in kranen

  • Katowice.Hefplatform typeStabiele start, marktsentiment verbeterd

    Katowice.Hefplatform typeStabiele start, marktsentiment verbeterd

  • Evry op SeineHydraulische volledig automatische plaat rollende machineWat zijn de factoren die de aa

    Evry op SeineHydraulische volledig automatische plaat rollende machineWat zijn de factoren die de aa

  • Leshno.Hydraulisch hefplatformAnti-zuur en alkalisch

    Leshno.Hydraulisch hefplatformAnti-zuur en alkalisch

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!