Ause233;- roport Gen-232;ve-CointrinFabrikant van 80 KVA droge transformatorWaarom de industrie nog

  • vrijgavetijd:2022-06-01 17:39:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:258
  • Korte omschrijving:

    Ause233;- roport Gen-232;ve-Cointrin,Wanneer de transformator in werking wordt gesteld als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; D

Artikel inhoud

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Ause233;- roport Gen-232;ve-CointrinDroge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën,Ause233;- roport Gen-232;ve-Cointrin800 Box type transformator, moet deze goed worden behandeld.

KouitalGenericNameII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer,Ause233;- roport Gen-232;ve-Cointrintransformator voor elektrische opbergkasten,Ause233;- roport Gen-232;ve-CointrinDrie fasetransformatoren 100kW, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).


Ause233;- roport Gen-232;ve-CointrinFabrikant van 80 KVA droge transformatorWaarom de industrie nog steeds te maken heeft met ontwikkelingsverwarring



In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

KwaliteitsbeheerIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.


Ause233;- roport Gen-232;ve-CointrinFabrikant van 80 KVA droge transformatorWaarom de industrie nog steeds te maken heeft met ontwikkelingsverwarring



Dry type transformator bedrijf

Afdeling beheerMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Hoe de droge transformator te onderhouden?

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Ause233;- roport Gen-232;ve-CointrinDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Overige productinformatie
  • Yuanbao MouytainHydraulische hefplatformtruckHet verschil bij gebruik in lage temperatuur pijpleidin

    Yuanbao MouytainHydraulische hefplatformtruckHet verschil bij gebruik in lage temperatuur pijpleidin

  • Yuanbao MouytainHydraulisch hefplatform hydraulisch stationLeer je hoe te onderhouden

    Yuanbao MouytainHydraulisch hefplatform hydraulisch stationLeer je hoe te onderhouden

  • Yuanbao MouytainliftOorsprong van kenmerken

    Yuanbao MouytainliftOorsprong van kenmerken

  • Yuanbao MouytainOpklapbrugGemeenschappelijke prestatieanalyse

    Yuanbao MouytainOpklapbrugGemeenschappelijke prestatieanalyse

  • FrankrijkMobiele hydraulische instapbrugWat zijn de implementatienormen?

    FrankrijkMobiele hydraulische instapbrugWat zijn de implementatienormen?

  • Hunan.Vaste instapbrugHeeft continue ontwikkeling en innovatie een grote impact?

    Hunan.Vaste instapbrugHeeft continue ontwikkeling en innovatie een grote impact?

  • SoestKleine lift 5e verdiepingEnige kleine kennis in verwerking

    SoestKleine lift 5e verdiepingEnige kleine kennis in verwerking

  • Benjin.Dubbel schuifhydraulisch hefplatformHoe industrialisatie snel te bevorderen?

    Benjin.Dubbel schuifhydraulisch hefplatformHoe industrialisatie snel te bevorderen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!