Chur.Geen gewichtsverlies van droge transformatorTechnologie en promotie voor het versnellen van de

  • vrijgavetijd:2022-06-02 04:54:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:286
  • Korte omschrijving:

    Chur.,Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, en het oliemonster voor vereenvoudigd experimen

Artikel inhoud

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Chur.Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning,Chur.Droog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformator, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

BadajozNameDe afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

hoeveelOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie,Chur.Verschil tussen olie ondergedompelde transformator en droge transformator, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.


Chur.Geen gewichtsverlies van droge transformatorTechnologie en promotie voor het versnellen van de vermindering van overcapaciteit



De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Marketing DepartmentFabriek voor elektrische transformatoren

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Chur.De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, ’ Idquo; D Y ’ addquo; D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China,Chur.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformator, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Overige productinformatie
  • Sligo.GebouwliftDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

    Sligo.GebouwliftDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

  • Oldenburg.Privé huisvesting Kleine liftDe prijs is zwak en stabiel

    Oldenburg.Privé huisvesting Kleine liftDe prijs is zwak en stabiel

  • BoedapestKlein hydraulisch hefplatformMet welke zaken moet rekening worden gehouden bij het kiezen?

    BoedapestKlein hydraulisch hefplatformMet welke zaken moet rekening worden gehouden bij het kiezen?

  • Delft.Hydraulisch hefplatform HefplatformDe oorspronkelijke ontwerpintentie

    Delft.Hydraulisch hefplatform HefplatformDe oorspronkelijke ontwerpintentie

  • Hongshanstar nameHydraulische hefplatform met rechte bovenkantProductontwikkelingstrends en opkomend

    Hongshanstar nameHydraulische hefplatform met rechte bovenkantProductontwikkelingstrends en opkomend

  • HenanGroot hydraulisch hefplatformDe basisstructuur van

    HenanGroot hydraulisch hefplatformDe basisstructuur van

  • Henan1-ton hydraulisch hefplatformRetailnieuws vandaag

    Henan1-ton hydraulisch hefplatformRetailnieuws vandaag

  • HenanHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    HenanHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!