Vernier.Gewichtstabel van olie ondergedompelde transformatorFoutanalyse en verbetering

  • vrijgavetijd:2022-06-02 06:54:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:276
  • Korte omschrijving:

    Vernier.,Vernier.Olie dompelde transformator 50KVA,Fabriek voor elektrische transformatorenGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als

Artikel inhoud
Vernier.Olie dompelde transformator 50KVA,

Fabriek voor elektrische transformatoren

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Vernier.Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Fabriek voor elektrische transformatoren

Bitom.Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.


Vernier.Gewichtstabel van olie ondergedompelde transformatorFoutanalyse en verbetering



Korte invoering van de nullijn van de transformator

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Dry type transformator bedrijf

BereikEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern,Vernier.Verlies van elektrische transformator,Vernier.Prijs van 100 KVA droge transformator, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.


Vernier.Gewichtstabel van olie ondergedompelde transformatorFoutanalyse en verbetering



(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Waar is het?De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Vernier.Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Geluid bij faseuitval

Overige productinformatie
  • Szerentendre.kgmMerk mobiele instapbrugWerkkenmerken en risicofactoren

    Szerentendre.kgmMerk mobiele instapbrugWerkkenmerken en risicofactoren

  • AnchorageHydraulische mobiele instapbrugDe onderhoudspunten van deze punten dienen goed te gebeuren

    AnchorageHydraulische mobiele instapbrugDe onderhoudspunten van deze punten dienen goed te gebeuren

  • MonorNameOblique hangend hindernisvrij hefplatformkennis

    MonorNameOblique hangend hindernisvrij hefplatformkennis

  • BotouPenthouse kleine liftWat is de oorzaak van het slechte effect?

    BotouPenthouse kleine liftWat is de oorzaak van het slechte effect?

  • Dun Laoghaire.Hydraulisch heffen van platformsWat zijn de basisvereisten voor productie?

    Dun Laoghaire.Hydraulisch heffen van platformsWat zijn de basisvereisten voor productie?

  • Hebeiphilippines.kgm1 meter hydraulisch hefplatformGebruik gids

    Hebeiphilippines.kgm1 meter hydraulisch hefplatformGebruik gids

  • VlaardingenHydraulische hefplatformuitrustingClassificatie en vereisten

    VlaardingenHydraulische hefplatformuitrustingClassificatie en vereisten

  • Csongrad.Voertuig voor hydraulisch hefplatformDomein

    Csongrad.Voertuig voor hydraulisch hefplatformDomein

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!