AdliswilHoeveel is een 500 KVA box transformatorMethode om nep en inferieur te identificeren

  • vrijgavetijd:2022-06-04 19:17:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:254
  • Korte omschrijving:

    Adliswil,De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietl

Artikel inhoud

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken,AdliswilProductie van recyclingstransformatoren, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

AdliswilTransformer

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Karhula.kgmVerschillende afleidingsmethoden transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


AdliswilHoeveel is een 500 KVA box transformatorMethode om nep en inferieur te identificeren



Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, verf dan het beschadigde deel.

transformator met olieonderdompeling

Voorschriften voor installatieNa het aanscherpen van de losse bouten verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;


AdliswilHoeveel is een 500 KVA box transformatorMethode om nep en inferieur te identificeren



Fabrikant van transformatoren

Hoge kwaliteit en lage prijsDroge transformator

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens,AdliswilGrondstof voor transformatoren met olieonderdompeling, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

AdliswilDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid,Adliswiltransformator met een hoge overbelastingscapaciteit, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Overige productinformatie
  • Catanzaro.Elektriciteitsverbruik van kleine liftenVerschillende functies in gebruik

    Catanzaro.Elektriciteitsverbruik van kleine liftenVerschillende functies in gebruik

  • Ragusa.kgmProductie hydraulisch hefplatformHoe het rolproces te maken?

    Ragusa.kgmProductie hydraulisch hefplatformHoe het rolproces te maken?

  • Kemnitz.Hydraulisch klein hefplatformProductselectie en cheats gebruiken

    Kemnitz.Hydraulisch klein hefplatformProductselectie en cheats gebruiken

  • EpeKleine hydraulische platformheftruckHoe het medium voor koeling te kiezen?

    EpeKleine hydraulische platformheftruckHoe het medium voor koeling te kiezen?

  • Shuangluan. kgmHydraulisch hefplatform 18 meterwaar wordt het voor gebruikt

    Shuangluan. kgmHydraulisch hefplatform 18 meterwaar wordt het voor gebruikt

  • Shuangluan. kgmElektrisch mobiel hydraulisch hefplatformSerie functie introductie:

    Shuangluan. kgmElektrisch mobiel hydraulisch hefplatformSerie functie introductie:

  • Shuangluan. kgmLiftfabrikantHoe onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling te doen?

    Shuangluan. kgmLiftfabrikantHoe onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling te doen?

  • Shuangluan. kgmHydraulische druk van de mobiele instapwasHoge aandacht van de industrie

    Shuangluan. kgmHydraulische druk van de mobiele instapwasHoge aandacht van de industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!