EincidenHoogspanningsbushalte van olie ondergedompelde transformatorInleiding tot inspectienormen vo

  • vrijgavetijd:2022-06-05 18:34:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:219
  • Korte omschrijving:

    Einciden,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Wanneer het

Artikel inhoud

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling,EincidenBeeld van transformator, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

EincidenDe isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Eerlijk beheerAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

fabrikant van droge transformatoren


EincidenHoogspanningsbushalte van olie ondergedompelde transformatorInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlaten



Het flenzen oppervlak is ongelijk,Einciden10kV droge transformator, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

rankingVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Fabrikant van omzetters

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning,EincidenStandard voor AC-bestendige spanningstest van een transformator, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

EincidenBij relais protection dry-type transformator, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw chemische bedrijven en fabrieken.

Overige productinformatie
  • Starowavara.kgmHydraulische heftafelIs geleidelijk een mainstream product geworden

    Starowavara.kgmHydraulische heftafelIs geleidelijk een mainstream product geworden

  • Rouen.Fabrikant van hydraulisch hefplatformWaarvan de kwaliteit wordt beïnvloed door welke chemische

    Rouen.Fabrikant van hydraulisch hefplatformWaarvan de kwaliteit wordt beïnvloed door welke chemische

  • ForWayne.Hydraulische lift binnenshuisHet product moet hoge kosten hebben;

    ForWayne.Hydraulische lift binnenshuisHet product moet hoge kosten hebben;

  • Oberville.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkOm met u te delen dat er problemen zijn opgetreden t

    Oberville.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkOm met u te delen dat er problemen zijn opgetreden t

  • Oberville.Hydraulisch hefplatform HefplatformStrategische kansen in de industrie

    Oberville.Hydraulisch hefplatform HefplatformStrategische kansen in de industrie

  • Oberville.Handmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformAanbiedingsoverzicht

    Oberville.Handmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformAanbiedingsoverzicht

  • Oberville.ContainerinstapbrugPromotie

    Oberville.ContainerinstapbrugPromotie

  • Frankfurt am Main10 ton mobiele instapbrugWat te doen als rimpels tijdens de productie?

    Frankfurt am Main10 ton mobiele instapbrugWat te doen als rimpels tijdens de productie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!