Zaporijzja.Installatie van distributietransformatorenAankoop subsidie ​​werk

  • vrijgavetijd:2022-06-06 04:35:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:409
  • Korte omschrijving:

    Zaporijzja.,Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunn

Artikel inhoud

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai,Zaporijzja.Installatie van transformatoren met olie, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Gdansk.kgmDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.


Zaporijzja.Installatie van distributietransformatorenAankoop subsidie ​​werk



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Transformer inspectie neus snuivende methode

Elektrische transformator

Norm voor inspectieDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;,Zaporijzja.Overdracht van omzetters, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken,Zaporijzja.Scb10 droge transformator, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.


Zaporijzja.Installatie van distributietransformatorenAankoop subsidie ​​werk



Wiringwijze van droge transformator:

Welkom gesprekkenAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Zaporijzja.Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Overige productinformatie
  • MaastrichtMobiel hydraulisch hefplatformHoe beter te onderhouden?

    MaastrichtMobiel hydraulisch hefplatformHoe beter te onderhouden?

  • MaastrichtZelfgemaakt hydraulisch hefplatformWelke aspecten worden vooral gebruikt voor?

    MaastrichtZelfgemaakt hydraulisch hefplatformWelke aspecten worden vooral gebruikt voor?

  • MaastrichtHydraulisch mobiel hefplatformDoel en toepassingsgebied

    MaastrichtHydraulisch mobiel hefplatformDoel en toepassingsgebied

  • MaastrichtContainerspecifieke instapbrugWat zijn de boormethoden?

    MaastrichtContainerspecifieke instapbrugWat zijn de boormethoden?

  • Ajaksho.Hydraulisch vast type gemonteerde asOver de lege methode en detectiemethode

    Ajaksho.Hydraulisch vast type gemonteerde asOver de lege methode en detectiemethode

  • Philadelphia.Lift met geleiderailEr zijn verschillende anticorrosiemethoden.

    Philadelphia.Lift met geleiderailEr zijn verschillende anticorrosiemethoden.

  • Legeonovo.Familie kleine éénpersoonsliftCategorie enkel chemisch samenstellingsbereik:

    Legeonovo.Familie kleine éénpersoonsliftCategorie enkel chemisch samenstellingsbereik:

  • BudaAutomatisch hydraulisch hefplatformBeschrijf kort enkele voorzorgsmaatregelen voor gebruik

    BudaAutomatisch hydraulisch hefplatformBeschrijf kort enkele voorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!