Belaya Tserkov.Ks11 mijnkrachttransformatorWat zijn de veranderingen in de markt?

  • vrijgavetijd:2022-06-07 22:37:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:569
  • Korte omschrijving:

    Belaya Tserkov.,De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal

Artikel inhoud

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Belaya Tserkov.De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren,Belaya Tserkov.Indeling van droge transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur,Belaya Tserkov.Ranglijst van de distributietransformator, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank,Belaya Tserkov.Stappen van olieverwisseling van olie ondergedompelde transformator, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

AmpanieGeluid bij faseuitval

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Exploitatie van gesmolten transformator


Belaya Tserkov.Ks11 mijnkrachttransformatorWat zijn de veranderingen in de markt?



Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Dry type transformator bedrijf

Hoge kwaliteitDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


Belaya Tserkov.Ks11 mijnkrachttransformatorWat zijn de veranderingen in de markt?



Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Onderhoud van apparatuurNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Belaya Tserkov.Wat is de belangrijke rol van de transformator

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Overige productinformatie
  • HuairenCity in California USAZelfrijdend hydraulisch hefplatformHeeft continue ontwikkeling en innov

    HuairenCity in California USAZelfrijdend hydraulisch hefplatformHeeft continue ontwikkeling en innov

  • HuairenCity in California USAHydraulische geleidingsrail hefplatformWat zijn de voordelen in de indu

    HuairenCity in California USAHydraulische geleidingsrail hefplatformWat zijn de voordelen in de indu

  • HuairenCity in California USAVervaardiging van instapbruggenCitaat

    HuairenCity in California USAVervaardiging van instapbruggenCitaat

  • Pwotsk.kgmVaste hydraulische instapbrugDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikkeling

    Pwotsk.kgmVaste hydraulische instapbrugDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikkeling

  • Lecce.GaragelliftHoe de spanning te controleren?

    Lecce.GaragelliftHoe de spanning te controleren?

  • RotterdamPersoonlijke kleine liftMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

    RotterdamPersoonlijke kleine liftMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

  • Olsztyn.kgmKlein hydraulisch hefplatformMarktvraag trekken

    Olsztyn.kgmKlein hydraulisch hefplatformMarktvraag trekken

  • HamHydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformWat is de oorzaak van kraken?

    HamHydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformWat is de oorzaak van kraken?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!