Partido de La MatanzaReactor en transformatorFabrikanten van directe bronnen

  • vrijgavetijd:2022-06-17 18:42:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:153
  • Korte omschrijving:

    Partido de La Matanza, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de ap

Artikel inhoud
observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid,Partido de La MatanzaOpdracht voor transformatoren met olieonderdompeling, ontsteking,Partido de La MatanzaDistributie-transformator-experiment, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Losse kernschroef

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


Partido de La MatanzaReactor en transformatorFabrikanten van directe bronnen



Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is Over het algemeen is het ongeveer %,Partido de La MatanzaSoorten droge transformatoren, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

projectDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Partido de La MatanzaReactor en transformatorFabrikanten van directe bronnen



Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Totale kwaliteitsborgingOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Partido de La Matanzalekkage van bout- of buisexterne draad

Wat is de bedrading van droge transformator?

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Overige productinformatie
  • SjanghaiOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformWelke materialen worden vaak gebruikt bij

    SjanghaiOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformWelke materialen worden vaak gebruikt bij

  • Nai sur SeineHydraulisch hefplatform met schaarvorkAkoestische biologische effecten

    Nai sur SeineHydraulisch hefplatform met schaarvorkAkoestische biologische effecten

  • Jinyuan.Hydraulisch hefplatform van het type schaarProblemen met naadbehandeling

    Jinyuan.Hydraulisch hefplatform van het type schaarProblemen met naadbehandeling

  • Jinyuan.Veel elektrische hydraulische liftenPakbon

    Jinyuan.Veel elektrische hydraulische liftenPakbon

  • Jinyuan.3-ton hydraulisch hefplatformProductie uitbreiden

    Jinyuan.3-ton hydraulisch hefplatformProductie uitbreiden

  • Jinyuan.Vervaardiging van instapbruggenEen paar dingen om op te letten

    Jinyuan.Vervaardiging van instapbruggenEen paar dingen om op te letten

  • Hejin.Hydraulische instapbrug mobiel typeMarkeer de inhoud van gestage groei

    Hejin.Hydraulische instapbrug mobiel typeMarkeer de inhoud van gestage groei

  • Catanzaro.Zelfrijdend heffen van platformsBelangrijkste functies en voordelen:

    Catanzaro.Zelfrijdend heffen van platformsBelangrijkste functies en voordelen:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!