Tres Arroyos.kgmTechnologie van transformatorenHoe het medium voor koeling te kiezen?

  • vrijgavetijd:2022-06-22 08:42:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:391
  • Korte omschrijving:

    Tres Arroyos.kgm,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeWanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het o

Artikel inhoud

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Tres Arroyos.kgmEr is een magnetische inductie lijn in de transformator kern die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex,Tres Arroyos.kgmCapaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformator, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Tczew.kgmAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %),Tres Arroyos.kgmHoeveel is 2500 droge transformator, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.


Tres Arroyos.kgmTechnologie van transformatorenHoe het medium voor koeling te kiezen?



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De inspectiebasisWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren,Tres Arroyos.kgm10kV droge transformator, en dan trekken we het oliemonster.

Elektrische transformator


Tres Arroyos.kgmTechnologie van transformatorenHoe het medium voor koeling te kiezen?



In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Tres Arroyos.kgmDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Overige productinformatie
  • ordos stadIndustrieel hydraulisch hefplatformVast principe

    ordos stadIndustrieel hydraulisch hefplatformVast principe

  • Cleveland.Hydraulisch automatisch hefplatformWat zijn de kenmerken?

    Cleveland.Hydraulisch automatisch hefplatformWat zijn de kenmerken?

  • Cinisello Balsamo.Hydraulische heftafel heffenWaar moet je op letten bij het kopen?

    Cinisello Balsamo.Hydraulische heftafel heffenWaar moet je op letten bij het kopen?

  • Cinisello Balsamo.Push-pull hydraulisch hefplatformProblemen waar aandacht aan moet worden besteed i

    Cinisello Balsamo.Push-pull hydraulisch hefplatformProblemen waar aandacht aan moet worden besteed i

  • Cinisello Balsamo.Hydraulisch hefplatformSpeel in op de marktvraag met kwaliteit

    Cinisello Balsamo.Hydraulisch hefplatformSpeel in op de marktvraag met kwaliteit

  • Cinisello Balsamo.Vervaardiging van instapbruggenHet milieu bevordert de hulp van ondernemingen

    Cinisello Balsamo.Vervaardiging van instapbruggenHet milieu bevordert de hulp van ondernemingen

  • Cosenza.kgmBeweegbare hydraulische instapbrugOplossingen voor productproblemen

    Cosenza.kgmBeweegbare hydraulische instapbrugOplossingen voor productproblemen

  • AppellerenIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformAnalyse van perforatietechnologie

    AppellerenIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformAnalyse van perforatietechnologie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!