GuayaraminenTransformer driefasetransformatorWat zijn in ieder geval de kenmerken van de productieli

  • vrijgavetijd:2022-06-24 07:57:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:595
  • Korte omschrijving:

    Guayaraminen,De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en

Artikel inhoud

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

GuayaraminenDe visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, offset,GuayaraminenModel van de transformator, kraak, lossing, ontbranding, rook olielekkage, kortsluiting van het circuit verbroken band, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

EpeGenericNameDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Look van olie van de radiator

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.


GuayaraminenTransformer driefasetransformatorWat zijn in ieder geval de kenmerken van de productielijn?



Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn,GuayaraminenWat een goede droge testtransformator is., de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Eerst de klant.Look van olie van de radiator

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.


GuayaraminenTransformer driefasetransformatorWat zijn in ieder geval de kenmerken van de productielijn?



Losse kernschroef

technische dienstWanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

GuayaraminenBij inbedrijfstelling:

Productieproces en stappen van droge transformator

fabrikant van droge transformatoren

Overige productinformatie
  • SosneeuwbloemHydraulische druk van het hefplatformHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

    SosneeuwbloemHydraulische druk van het hefplatformHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

  • Le Valo VarpeHydraulisch hefplatform HefplatformHoe het medium voor koeling te kiezen?

    Le Valo VarpeHydraulisch hefplatform HefplatformHoe het medium voor koeling te kiezen?

  • Taranto.Vast hydraulisch hefplatformSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onderzoe

    Taranto.Vast hydraulisch hefplatformSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onderzoe

  • Benxi StadGroot hydraulisch hefplatformHuidige toepassingssituatie

    Benxi StadGroot hydraulisch hefplatformHuidige toepassingssituatie

  • Benxi StadHydraulisch platform heftruck met voetOnderhoud nodig om de levensduur te verlengen

    Benxi StadHydraulisch platform heftruck met voetOnderhoud nodig om de levensduur te verlengen

  • Benxi StadVast hydraulisch hefplatformLevering

    Benxi StadVast hydraulisch hefplatformLevering

  • Benxi StadDe instapbrug verplaatsenHet defect is eenvoudige veroudering

    Benxi StadDe instapbrug verplaatsenHet defect is eenvoudige veroudering

  • Wijchen.Mobiele hydraulische instapbrugWat zijn de soorten materialen?

    Wijchen.Mobiele hydraulische instapbrugWat zijn de soorten materialen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!