CotocaNameTransformer vermogenBediening voorzorgsmaatregelen

  • vrijgavetijd:2022-06-25 03:57:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:121
  • Korte omschrijving:

    CotocaName,Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruik

Artikel inhoud

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten,CotocaNameHoeveel is 200 KVA olietransformator,CotocaName500 KVA-olie ondergedompelde transformator, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

CotocaNameAutomatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Echuca.Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Fabrikant van transformatoren

lekkage van zegelolie


CotocaNameTransformer vermogenBediening voorzorgsmaatregelen



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging,CotocaNameElektrische elektronische besturing, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Transformer is

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en kortsluiting is meer algemeen.

verbruikDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.


CotocaNameTransformer vermogenBediening voorzorgsmaatregelen



Fabrikant van transformatoren

Met hoeveel?De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

CotocaNameElektrische transformator

fabrikant van droge transformatoren

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Overige productinformatie
  • Sligo.GebouwliftDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

    Sligo.GebouwliftDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

  • Oldenburg.Privé huisvesting Kleine liftDe prijs is zwak en stabiel

    Oldenburg.Privé huisvesting Kleine liftDe prijs is zwak en stabiel

  • BoedapestKlein hydraulisch hefplatformMet welke zaken moet rekening worden gehouden bij het kiezen?

    BoedapestKlein hydraulisch hefplatformMet welke zaken moet rekening worden gehouden bij het kiezen?

  • Delft.Hydraulisch hefplatform HefplatformDe oorspronkelijke ontwerpintentie

    Delft.Hydraulisch hefplatform HefplatformDe oorspronkelijke ontwerpintentie

  • Hongshanstar nameHydraulische hefplatform met rechte bovenkantProductontwikkelingstrends en opkomend

    Hongshanstar nameHydraulische hefplatform met rechte bovenkantProductontwikkelingstrends en opkomend

  • HenanGroot hydraulisch hefplatformDe basisstructuur van

    HenanGroot hydraulisch hefplatformDe basisstructuur van

  • Henan1-ton hydraulisch hefplatformRetailnieuws vandaag

    Henan1-ton hydraulisch hefplatformRetailnieuws vandaag

  • HenanHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    HenanHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!