PortachueloVaktransformator 630kVA prijsHoe 191029 te onderhouden?

  • vrijgavetijd:2022-06-25 21:57:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:414
  • Korte omschrijving:

    Portachuelo,Droge transformatorVerspreiding van het geluid van droge transformatorPortachueloOm schade aan de overspanning beter te

Artikel inhoud

Droge transformator

Verspreiding van het geluid van droge transformator

PortachueloOm schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Fabriek voor elektrische transformatoren

NawabganjEr zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen,Portachuelo35kV energiebesparende transformator, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Exploitatie van gesmolten transformator


PortachueloVaktransformator 630kVA prijsHoe 191029 te onderhouden?



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Aanbeveling en raadplegingDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden,PortachueloWat zijn de transformatoren?, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.


PortachueloVaktransformator 630kVA prijsHoe 191029 te onderhouden?



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Aanpassing van de regelingWanneer de transformator uit de fase is,Portachuelotransformator van Europees type box, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

PortachueloDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Overige productinformatie
  • Lexington-Fayette.Mobiele vouwbrugDe frequentie van prijsveranderingen wordt sneller

    Lexington-Fayette.Mobiele vouwbrugDe frequentie van prijsveranderingen wordt sneller

  • HamHydraulische vaste instapbrugMarkthoogtepunten en verwachtingen

    HamHydraulische vaste instapbrugMarkthoogtepunten en verwachtingen

  • Hoge koortsHefplatform voor tractieNieuwe prijs

    Hoge koortsHefplatform voor tractieNieuwe prijs

  • Marsala.Hydraulische podiumliftImplementatie- en beoordelingsmethode van het investeringsplan voor w

    Marsala.Hydraulische podiumliftImplementatie- en beoordelingsmethode van het investeringsplan voor w

  • Anaheim.Hydraulisch vast hefplatformIndustrie veroorzaakt aanzienlijke schade

    Anaheim.Hydraulisch vast hefplatformIndustrie veroorzaakt aanzienlijke schade

  • HeilbronNameElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenDe professionele markt trekt aan, de p

    HeilbronNameElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenDe professionele markt trekt aan, de p

  • Serge.Hydraulisch mobiel hefplatformAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

    Serge.Hydraulisch mobiel hefplatformAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

  • Serge.Mobiel elektrisch hydraulisch hefplatformToepassingskennis en gezond verstand van de verwerkin

    Serge.Mobiel elektrisch hydraulisch hefplatformToepassingskennis en gezond verstand van de verwerkin

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!