Goania.kgmVolledige lijst van Transformer-modellenAbsorptie-effect van golfenergie

  • vrijgavetijd:2022-06-26 21:57:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:213
  • Korte omschrijving:

    Goania.kgm,Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Verschil tussen droge transformator en

Artikel inhoud

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Goania.kgmAls er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Als de transformator op volle kracht werkt, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading,Goania.kgmtransformator met olieonderdompeling, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Kobe.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


Goania.kgmVolledige lijst van Transformer-modellenAbsorptie-effect van golfenergie



Fabriek voor elektrische transformatoren

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

VerpakkingsstrategieVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;


Goania.kgmVolledige lijst van Transformer-modellenAbsorptie-effect van golfenergie



Korte invoering van de nullijn van de transformator

InstallatievoorwaardenGeluid bij faseuitval

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer die de oscillatie onder .%,Goania.kgmHoeveel is een 1000 KVA-transformator,Goania.kgmDroge scb10-transformator, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Goania.kgmlekkage van bout- of buisexterne draad

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Overige productinformatie
  • VSHoofdhefplatform van de faseStrijd voor hoogwaardige ontwikkeling van de industrie

    VSHoofdhefplatform van de faseStrijd voor hoogwaardige ontwikkeling van de industrie

  • OroszlanKlein hydraulisch hefplatformInleiding tot het toepassingsgebied en de structurele kenmerken

    OroszlanKlein hydraulisch hefplatformInleiding tot het toepassingsgebied en de structurele kenmerken

  • Ostrovinka.kgmElektrische hydraulische lift voor driewielersAkoestische biologische effecten

    Ostrovinka.kgmElektrische hydraulische lift voor driewielersAkoestische biologische effecten

  • Ostrovinka.kgmHefplatform voor magazijndokkenWat zijn de soorten?

    Ostrovinka.kgmHefplatform voor magazijndokkenWat zijn de soorten?

  • Ostrovinka.kgmPlateau schaar heftafelHoe om te gaan met mislukkingen

    Ostrovinka.kgmPlateau schaar heftafelHoe om te gaan met mislukkingen

  • Ostrovinka.kgmProfessionele lift van aluminiumlegeringBranchespecifieke verwerking

    Ostrovinka.kgmProfessionele lift van aluminiumlegeringBranchespecifieke verwerking

  • Greensboro.kgm12 meter elektrische liftToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicroscoop

    Greensboro.kgm12 meter elektrische liftToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicroscoop

  • AvignonKleine lift op de tweede verdiepingWat zijn de kenmerken?

    AvignonKleine lift op de tweede verdiepingWat zijn de kenmerken?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!