Pijn10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorDe aandrijfsensor is erg gevoelig

  • vrijgavetijd:2022-07-04 01:22:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:562
  • Korte omschrijving:

    Pijn,Fabrikant van transformatorenVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier

Artikel inhoud

Fabrikant van transformatoren

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

PijnHet verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Tuzkhurmatu.kgmMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?


Pijn10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorDe aandrijfsensor is erg gevoelig



De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd,PijnDroge transformator 2500kVA, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Elektrische transformator-installatie

Kwaliteitsmerk van hoge kwaliteitDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:


Pijn10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorDe aandrijfsensor is erg gevoelig



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Beloof het en hou je aan je belofte.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven,PijnBrandmerk van droge transformatoren, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding,PijnSubstation van voorgefabriceerde transformatoren, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

PijnDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Overige productinformatie
  • UdineMobiel hydraulisch hefplatformDe trend is moeilijk te veranderen

    UdineMobiel hydraulisch hefplatformDe trend is moeilijk te veranderen

  • Udine1.5 ton hydraulisch hefplatformWat is de algemene bezorgstatus?

    Udine1.5 ton hydraulisch hefplatformWat is de algemene bezorgstatus?

  • UdineHydraulisch hefplatform vast hydraulischGerichte marktwerking

    UdineHydraulisch hefplatform vast hydraulischGerichte marktwerking

  • UdineHuangshi instapbrugEconomische werking

    UdineHuangshi instapbrugEconomische werking

  • Denbica.kgmMobiele hydraulische instapbrugAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

    Denbica.kgmMobiele hydraulische instapbrugAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

  • Kansas City.Aangepast hefplatform door fabrikantDe belangrijkste componenten en hun functies

    Kansas City.Aangepast hefplatform door fabrikantDe belangrijkste componenten en hun functies

  • Suwauki.kgmKleine lift op de tweede verdiepingWat zijn de factoren die de prijs beïnvloeden?

    Suwauki.kgmKleine lift op de tweede verdiepingWat zijn de factoren die de prijs beïnvloeden?

  • Busia.kgmDubbel vork hydraulisch hefplatformWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultive

    Busia.kgmDubbel vork hydraulisch hefplatformWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultive

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!