GlivecsElektrisch hydraulisch hefplatformWaar

 • vrijgavetijd:2023-09-06 14:17:04
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:528
 • Korte omschrijving:

  Glivecs,Het dagelijkse onderhoud van laadliften van het type geleiderail moet ervoor zorgen dat de transmissiepositie waar de ve

Artikel inhoud

Het dagelijkse onderhoud van laadliften van het type geleiderail moet ervoor zorgen dat de transmissiepositie waar de vetnippel zich bevindt twee keer per maand gesmeerd moet worden. Voor gebieden waar geen vet kan worden toegevoegd, is het noodzakelijk om het oliecircuit te wissen of de vetnippel te vervangen totdat boter kan worden toegevoegd. Anders is het verboden om de apparatuur te gebruiken.

Elk type machine of apparatuur ondergaat een reeks inspecties en foutopsporingen alvorens de fabriek te verlaten, totdat alle fasen zijn voltooid

GlivecsControleer of het zelfsluitende apparaat van de differentialbeveiliging normaal is vóór gebruik op grote hoogte.

Het is ten strengste verboden om de motor van het hefplatform aan te sluiten op de verkeerde voeding. Het moet worden gewaarborgd dat de spanning V of V is, en dagelijks schoonmaakwerk moet worden uitgevoerd. Stof en vuil op de motor moeten tijdig worden gereinigd.

San Pedro Sacatepequez.Het dagelijkse onderhoud van hefapparatuur van het type geleiderail moet aandacht besteden aan regelmatige inspectie en onderhoud, fouten elimineren en deze voordelen bereiken voor het verbeteren van de werkefficiëntie, het verlengen van de levensduur van de apparatuur en het verzekeren van de veiligheidsprestaties van de lift.

Controleer, pas aan en vervang defecte delen van het zware werkende staafmechanisme; Reinig de onderdelen van de klep; Controleer de netheid van de kern van de hydraulische olieklep voor klemmen (productie, installatie problemen vuil problemen)

Handmatige hydraulische platformclassificatie: Handmatige hydraulische hefplatformvoertuigen kunnen worden onderverdeeld in handmatige hydraulische handling platformvoertuigen, handmatige hydraulische stapelplatformvoertuigen en handmatige hydraulische schuifplatformvoertuigen.


GlivecsElektrisch hydraulisch hefplatformWaarHydraulische instapwas; Stroomlijn” Het ontwerp van de open scharnierverbinding verhoogt het lasgebied met meer dan drie keer in vergelijking met gewone buisvormige verbindingen, waardoor de levensduur effectief wordt verlengd en onderhoud wordt vereenvoudigd.

Hoe moeten we de levensduur van hydraulische hefplatforms verlengen? Om de levensduur van dergelijke machines en apparatuur te verlengen, is het noodzakelijk om de apparatuur tijdens het gebruik regelmatig te inspecteren en te onderhouden. Als er bijvoorbeeld verschillende schakelinrichtingen in de machines en apparatuur zijn, is het noodzakelijk om regelmatig te controleren of deze schakelaars normaal kunnen worden gebruikt en of de schakelpunten tijdens het gebruik in goede staat zijn. Er zal een elektrische doos en distributiedoos in de lift zijn, en deze apparaten zijn gevoelig voor stofophoping buiten. Als het stof zich te veel ophoopt, bij het gebruik ervan, is het noodzakelijk om regelmatig het stof aan de buitenkant van verschillende dozen te verwijderen. Over het algemeen is dit wat operators moeten doen na elke operatie.

De elektrische borstel van elke afdeling moet schoon worden gehouden, en de borsteldruk moet worden aangepast om ervoor te zorgen dat zijn gebied niet minder dan %is

hervormingEr zijn problemen met de hydraulische koppelomvormer en compensatiesysteem van mobiele liften, zoals zwakke koppelomvormer, vermogensverschuivingsfout,GlivecsMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatform,GlivecsKan hydraulische druk automatisch heffen en verlagen, onvoldoende hydraulische koppelomvormer, ontoereikende drukregeling, onvoldoende tegendruk Controleer de kwaliteit van koppelomvormer olie (of hydraulische transmissieolie verkeerd wordt gebruikt), dosering,GlivecsHydraulische heftafel heffen, koppelomvormer drukregelklep, tegendrukklep en hun ingestelde drukwaarde. De directionele klep zit vast of lekt intern. Olievervuiling is ernstig. Controleer de oorzaak van de klep plakken en elimineer het dienovereenkomstig. Filter of vervang de hydraulische olie. Als de olietemperatuur te veel stijgt, controleer of er een probleem is met de koeler. Controleer de kwaliteit van de hydraulische olie. De hydraulische instapbrug van het merk, ook bekend als het hydraulische laad- en losplatform, kan snel laden en lossen van goederen bereiken. Het structuurontwerp is eenvoudig, het gebruik is flexibel en handig, en de werkefficiëntie is hoog. Het wordt veel gebruikt en wijd populariseerd in de markt.

Net als bij een storing in het loopgedeelte van het hefplatform, moeten operators algemene kennis van onderhoudsfouten van apparatuur beheersen, zodat deze niet te verward lijken wanneer een storing optreedt. Over het algemeen zijn de gemeenschappelijke fouten van het lopende deel van het hefplatform verdeeld in:; Foutproblemen zoals branden van de lagerbus, branden van de asdoos, branden van het lagerlager van de tractiemotor, bandontspanning, instorting, enz. Hieronder deelt de editor met iedereen de oplossingen.

Zijn er beschadigingen aan de draden en kabels van de afdeling? We moeten snel verband leggen en de beschadigde afdeling vervangen.


GlivecsElektrisch hydraulisch hefplatformWaarVoorzorgsmaatregelen voor dagelijks onderhoud van hydraulische lift: Controleer alle hydraulische leidingen en verbindingen van de hydraulische lift. De leidingen mogen niet beschadigd zijn en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.

Direct materiaalWerk op grote hoogte vereist het gebruik van gereedschapszakken, en zwaardere en grotere gereedschappen op grote hoogte moeten aan stabiele componenten worden gehangen en kunnen niet willekeurig worden geplaatst om het optreden van vallende ongevallen op grote hoogte te voorkomen.

De configuratie van de machtseenheid is een belangrijke factor die de hefsnelheid beïnvloedt.Over het algemeen, hoe hoger de macht van de machtsverdelingseenheid, hoe sneller de hefsnelheid, en omgekeerd; De elektromagnetische klep van het hydraulische hefplatform kan in grootte worden aangepast, het verhogen of verminderen van het hydraulische oliedebiet van de oliecilinder, en het aanpassen van de grootte van de elektromagnetische klep op de juiste manier kan ook de hefsnelheid beïnvloeden.

Bij oververhitting in de hydraulische liftmotor, is het noodzakelijk om deze tijdig te stoppen, de fout te elimineren en door te gaan lopen.De motorlagers moeten in goede staat zijn.

GlivecsAlvorens het hooggelegen werkplatform te gebruiken, is het noodzakelijk om te bevestigen of de benen correct worden ondersteund en aangepast volgens de horizontale kralen op het materiaal alvorens met de operatie verder te gaan; Bevestig of de rol en de glijbaan van het hydraulische hefplatform droog zijn tussen elke rol en glijbaan.Als er een droge plaats is voeg een passende hoeveelheid boter toe om een soepele werking te verzekeren en hard contact en slijtage tussen mechanische componenten te vermijden.

De belangrijkste structuur en het doel van de geleiderail type lift zijn gesloten tandwieloverbrenging, en de grote en kleine tandwielen zijn gemaakt van staal.Na het blussen en het temperen van behandeling, behoren ze tot het zachte tandoppervlak.Vanwege de gemeenschappelijke mislukkingsvorm van gesloten zachte tandwieloverbrenging is tandoppervlakteputting, het ontwerp wordt berekend op basis van de tandoppervlaktevermoeidheidssterkte en gecontroleerd op basis van de tandwortelbuigende vermoeidheidssterkte. De beugel wordt gebruikt om alle mechanische onderdelen en sommige elektrische componenten van het hefchassis te bevestigen en te ondersteunen.Het wordt hoofdzakelijk gelast uit delen zoals zijplaten, verbindingsbuizen en verbindingsstukken, en alle materialen worden geselecteerd De dikte van de twee zijplaten wordt geselecteerd, en om het gewicht van de beugel te verminderen, compacte structuur kleine effectlading, soepele transmissie, laag geluid, en het kenmerk van omgekeerde zelfvergrendeling door het worm tandwiel en worm mechanisme. Het kan ervoor zorgen dat het transmissiemechanisme zichzelf kan vergrendelen wanneer de motor tijdens patiëntenvervoer wordt uitgeschakeld, zodat een wormverzielingsmiddel wordt geselecteerd. De evolute worm wordt gebruikt, gemaakt van staal, en het spiraalvormige oppervlak wordt gedoofd om de transmissieefficiëntie te verbeteren en de slijtvastheid te verhogen.Het materiaal van de worm wordt gemaakt van polyformaldehyde. Plastic wormgehandelingen hebben de voordelen van een goede verwerkingseconomie, stabiele transmissie, trilling en geluidsreductie, licht gewicht, slijtvastheid, en zelfcontrole, waardoor het ontwerp van liften meer humaniseerd wordt.

Bij het installeren, demonteren en aanpassen van het roterende mechanisme, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de middellijn van de reductor van het roterende mechanisme parallel is aan de middellijn van het tandwiel, en het maasoppervlak is niet minder dan %. De maasoplossing moet geschikt zijn.


Overige productinformatie
 • Boulogne byangou.Stage hydraulisch hefplatformIjverig in onderhoud en paraatheid

  Boulogne byangou.Stage hydraulisch hefplatformIjverig in onderhoud en paraatheid

 • Yefler.Verschil tussen elektrische transformator en droge transformatorHoe de bezettingsgraad te ver

  Yefler.Verschil tussen elektrische transformator en droge transformatorHoe de bezettingsgraad te ver

 • StraatsburgVaste schaarliftEffectieve innovatie om de landschapsstrategie te veranderen

  StraatsburgVaste schaarliftEffectieve innovatie om de landschapsstrategie te veranderen

 • StraatsburgOphefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteBetekenis van onderzoek en ontwik

  StraatsburgOphefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteBetekenis van onderzoek en ontwik

 • Nantel.Hydraulisch hefplatform 100tEffectieve innovatie om de landschapsstrategie te veranderen

  Nantel.Hydraulisch hefplatform 100tEffectieve innovatie om de landschapsstrategie te veranderen

 • Foggia.Achtergrondas elektrische liftMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branche

  Foggia.Achtergrondas elektrische liftMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branche

 • Foggia.RolstoelhefplatformDe productielimiet van het product wordt verlaagd

  Foggia.RolstoelhefplatformDe productielimiet van het product wordt verlaagd

 • Foggia.Verhuur van perronliftenInspectie en onderhoud

  Foggia.Verhuur van perronliftenInspectie en onderhoud

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!