Rocafuerte.kgmGroep bedrading van distributietransformatorenZal voor grote uitdagingen staan

  • vrijgavetijd:2022-07-16 06:44:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:349
  • Korte omschrijving:

    Rocafuerte.kgm,Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk

Artikel inhoud

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Rocafuerte.kgmTransformer

Fabriek voor elektrische transformatoren

Iloilo.Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel,Rocafuerte.kgmtransformatoren met olieonderdompeling,Rocafuerte.kgmS13-olie ondergedompelde transformator, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.


Rocafuerte.kgmGroep bedrading van distributietransformatorenZal voor grote uitdagingen staan



De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Welkom gesprekkenOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.


Rocafuerte.kgmGroep bedrading van distributietransformatorenZal voor grote uitdagingen staan



Bij inbedrijfstelling:

Waar kan ik het vinden?In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Handtastmethode voor de controle van de transformator

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is,Rocafuerte.kgmElektrische en distributietransformator, het is zeer klein.

Rocafuerte.kgmVerminderde isolering

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Overige productinformatie
  • Koeln RodenkirchenHuishoudelijke kleine sightseeing liftDemonstratie van het productieproces

    Koeln RodenkirchenHuishoudelijke kleine sightseeing liftDemonstratie van het productieproces

  • Ostrovinka.kgmVaste hydraulische liftGeschikte methode van industriële constructie:

    Ostrovinka.kgmVaste hydraulische liftGeschikte methode van industriële constructie:

  • Ramsay.Hydraulisch vast hefplatformWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

    Ramsay.Hydraulisch vast hefplatformWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

  • Jade SpringOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformInkoopbehoeften

    Jade SpringOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformInkoopbehoeften

  • weelderige bergenHydraulisch hefplatform van het type schaarAnalyse van de belangrijkste factoren di

    weelderige bergenHydraulisch hefplatform van het type schaarAnalyse van de belangrijkste factoren di

  • weelderige bergenHet hydraulische hefplatform kan niet worden opgehevenHoogtepunten uit de branche

    weelderige bergenHet hydraulische hefplatform kan niet worden opgehevenHoogtepunten uit de branche

  • weelderige bergenOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe de industrie in het nieuwe jaar t

    weelderige bergenOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe de industrie in het nieuwe jaar t

  • weelderige bergenHydraulische stroominstapbrugOmkering

    weelderige bergenHydraulische stroominstapbrugOmkering

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!