Remire-MontjolyHerstel van de transformatorenOppervlaktebeschermingstechnieken

  • vrijgavetijd:2022-07-16 20:44:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:245
  • Korte omschrijving:

    Remire-Montjoly,De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie n

Artikel inhoud

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Remire-MontjolyDe step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Productieproces en stappen van droge transformator

Los Patios.kgmDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is,Remire-MontjolyBrandmerk droogtype transformator, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.


Remire-MontjolyHerstel van de transformatorenOppervlaktebeschermingstechnieken



De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen,Remire-Montjoly630kw box transformator price, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Goede reputatieAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.


Remire-MontjolyHerstel van de transformatorenOppervlaktebeschermingstechnieken



De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron de bemonsteringsdatum, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Ten eerste, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen,Remire-MontjolyOverbeladingscapaciteit van olie ondergedompelde transformator, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Remire-MontjolyVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Overige productinformatie
  • Salbrucken.kgmKantelbaar hefplatformWelk merk is goed?

    Salbrucken.kgmKantelbaar hefplatformWelk merk is goed?

  • Rostock.Ophefplatform op grote hoogte van de aluminiumlegeringWat zijn de belangrijkste beschreven b

    Rostock.Ophefplatform op grote hoogte van de aluminiumlegeringWat zijn de belangrijkste beschreven b

  • Foggia.Hydraulisch handmatig hefplatformMateriaalgarantie:

    Foggia.Hydraulisch handmatig hefplatformMateriaalgarantie:

  • Spijkenisse.Indoor vast hydraulisch hefplatformDe drie belangrijkste aspecten van oneffenheden

    Spijkenisse.Indoor vast hydraulisch hefplatformDe drie belangrijkste aspecten van oneffenheden

  • Spijkenisse.Vaste hydraulische druk voor hefplatformWat voor soort voordelen heeft de opkomst van?

    Spijkenisse.Vaste hydraulische druk voor hefplatformWat voor soort voordelen heeft de opkomst van?

  • Spijkenisse.Hydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformNieuwe aanbieding

    Spijkenisse.Hydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformNieuwe aanbieding

  • Spijkenisse.Axle Co., LtdMeerdere maatregelen om de uitvoering van het contract te verzekeren

    Spijkenisse.Axle Co., LtdMeerdere maatregelen om de uitvoering van het contract te verzekeren

  • Jacksonville.Hydraulische druk van de mobiele instapwasHoofdclassificatie:

    Jacksonville.Hydraulische druk van de mobiele instapwasHoofdclassificatie:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!