LuchtvaartIs de droge transformator een boxtransformatorHoe te verkopen

  • vrijgavetijd:2022-07-20 20:01:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:86
  • Korte omschrijving:

    Luchtvaart,De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikke

Artikel inhoud

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

lekkage van zegelolie

LuchtvaartDe juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk,LuchtvaartNorm voor de temperatuur van droge transformatoren, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.


LuchtvaartIs de droge transformator een boxtransformatorHoe te verkopen



Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Waar is het?Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


LuchtvaartIs de droge transformator een boxtransformatorHoe te verkopen



Droge transformator

Standaard voorschriftenUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen,LuchtvaartTestelementen van de transformator, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

LuchtvaartBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Overige productinformatie
  • Shiguai.kgmHydraulische heftafel met schaarvorkAnalyse van het trendprobleem

    Shiguai.kgmHydraulische heftafel met schaarvorkAnalyse van het trendprobleem

  • Shiguai.kgmElektrisch hydraulisch mobiel hefplatformIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

    Shiguai.kgmElektrisch hydraulisch mobiel hefplatformIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

  • Shiguai.kgmHandmatig hydraulisch hefplatformWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

    Shiguai.kgmHandmatig hydraulisch hefplatformWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

  • Shiguai.kgmHydraulische instapbrug fabriekVerlaag de arbeidskosten voor de kwaliteit van onderdelen

    Shiguai.kgmHydraulische instapbrug fabriekVerlaag de arbeidskosten voor de kwaliteit van onderdelen

  • GaopingHydraulische elektrische vaste instapbrugkwaliteitsrisico

    GaopingHydraulische elektrische vaste instapbrugkwaliteitsrisico

  • Kemnitz.Crawler opvouwbare arm hefplatformWat zijn de opmerkelijke voordelen in gebruik?

    Kemnitz.Crawler opvouwbare arm hefplatformWat zijn de opmerkelijke voordelen in gebruik?

  • Modena.kgmAangepaste huishoudelijke kleine liftWaar

    Modena.kgmAangepaste huishoudelijke kleine liftWaar

  • Florence.Aankoop van hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen

    Florence.Aankoop van hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!