CatacosNameIs er olie in droge transformatorHet totale verkoopvolume is aanzienlijk verbeterd

  • vrijgavetijd:2022-07-20 22:01:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:483
  • Korte omschrijving:

    CatacosName,Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van s

Artikel inhoud

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

CatacosNameVerschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

MilduraNameVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Wat is de bedrading van droge transformator?


CatacosNameIs er olie in droge transformatorHet totale verkoopvolume is aanzienlijk verbeterd



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker,CatacosNameHoeveel is een 35kV Power Transformer, enz.

Verminderde isolering

De productlijnAls u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping,CatacosNameOutdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformator, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, en de draagkracht van de liftkern zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

In het geval van droge transformator-werking, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


CatacosNameIs er olie in droge transformatorHet totale verkoopvolume is aanzienlijk verbeterd



Elektrische transformator-installatie

InstallatiematerialenDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Onderhoudsinhoud van de transformator

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie,CatacosNamePrijs van de transformator, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

CatacosNameBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

fabrikant van droge transformatoren

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Overige productinformatie
  • LvardenHydraulische vaste instapbrugHoe speel je een goed beschermend effect?

    LvardenHydraulische vaste instapbrugHoe speel je een goed beschermend effect?

  • Drogheda.Prijs van het lossen van mobiele instapbrugOptimalisatie van de optimale omstandigheden

    Drogheda.Prijs van het lossen van mobiele instapbrugOptimalisatie van de optimale omstandigheden

  • Columbus.Kleine binnenliftProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie

    Columbus.Kleine binnenliftProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie

  • vredeVast elektrisch hydraulisch hefplatformHoe de mislukking te verminderen?

    vredeVast elektrisch hydraulisch hefplatformHoe de mislukking te verminderen?

  • Churavestafrance.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformMethode van identificatie

    Churavestafrance.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformMethode van identificatie

  • DublinHydraulisch hefplatform van de vrachtliftFocus op fabrikanten

    DublinHydraulisch hefplatform van de vrachtliftFocus op fabrikanten

  • Dalian.Hydraulisch hefplatform 18 meterKies ook zorgvuldig

    Dalian.Hydraulisch hefplatform 18 meterKies ook zorgvuldig

  • Dalian.Vast hydraulisch hefplatformHoe voer je een stresstest uit?

    Dalian.Vast hydraulisch hefplatformHoe voer je een stresstest uit?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!