Picsi.kgmKlasse transformator met olieonderdompelingInleiding tot de delingsmethode

  • vrijgavetijd:2022-07-21 18:01:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:528
  • Korte omschrijving:

    Picsi.kgm, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden

Artikel inhoud
en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Picsi.kgmOm het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen,Picsi.kgmToepassing van een transformator met olieonderdompeling, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Koundara.Dry type transformator bedrijf

Geluid bij faseuitval

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.


Picsi.kgmKlasse transformator met olieonderdompelingInleiding tot de delingsmethode



Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Energiebesparende analyse van de transformator

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules,Picsi.kgmHoeveel is een 100 KVA box transformator, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Dienst eerstFout oordeel van de transformator

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling,Picsi.kgmfabrikant van droge transformatoren, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


Picsi.kgmKlasse transformator met olieonderdompelingInleiding tot de delingsmethode



lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Waar kan ik het vinden?De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Picsi.kgmDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Overige productinformatie
  • NederlandHefplatform met geleiderailOfferte

    NederlandHefplatform met geleiderailOfferte

  • Vasa.Vaste trapliftEen belangrijk middel om slijtage te voorkomen of uit te stellen

    Vasa.Vaste trapliftEen belangrijk middel om slijtage te voorkomen of uit te stellen

  • BIA Westock.Hydraulisch hefplatform HefplatformBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen z

    BIA Westock.Hydraulisch hefplatform HefplatformBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen z

  • Meletz.Push-pull hydraulisch hefplatformWelke praktische problemen zijn opgelost?

    Meletz.Push-pull hydraulisch hefplatformWelke praktische problemen zijn opgelost?

  • Tapolca.Hydraulisch hefplatform 18 meterHoe het zinkende probleem op te lossen?

    Tapolca.Hydraulisch hefplatform 18 meterHoe het zinkende probleem op te lossen?

  • Tapolca.Hydraulisch systeem voor heftafelsSelecteer de kenmerken van de belangrijkste punten

    Tapolca.Hydraulisch systeem voor heftafelsSelecteer de kenmerken van de belangrijkste punten

  • Tapolca.Beweegbaar hydraulisch hefplatformSmeltmethode:

    Tapolca.Beweegbaar hydraulisch hefplatformSmeltmethode:

  • Tapolca.Hydraulische hefbrugProduct ontwikkeling

    Tapolca.Hydraulische hefbrugProduct ontwikkeling

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!