Bagua Grande.kgmNominale stroom van 400 KVA droge transformatorKom en neem u mee om de prestatiekenm

  • vrijgavetijd:2022-07-24 04:01:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:555
  • Korte omschrijving:

    Bagua Grande.kgm,Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunn

Artikel inhoud

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Bagua Grande.kgmVoor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen,Bagua Grande.kgmDroge transformator 2000 KVA, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


Bagua Grande.kgmNominale stroom van 400 KVA droge transformatorKom en neem u mee om de prestatiekenmerken en het toepassingsgebied te begrijpen



Fabrikant van transformatoren

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Aanbeveling en raadplegingMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

transformator-onderneming met olieonderdompeling


Bagua Grande.kgmNominale stroom van 400 KVA droge transformatorKom en neem u mee om de prestatiekenmerken en het toepassingsgebied te begrijpen



De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

PrijsLook van olie van de radiator

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,Bagua Grande.kgmSpecificatie van de olie ondergedompelde transformator, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Bagua Grande.kgmHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Overige productinformatie
  • Monza.Klein hydraulisch hefplatformVoorraadbronnen zoeken

    Monza.Klein hydraulisch hefplatformVoorraadbronnen zoeken

  • Monza.Merk boorasasWat is de structuur?

    Monza.Merk boorasasWat is de structuur?

  • Champini sur MarneBeweegbare hydraulische instapbrugVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud

    Champini sur MarneBeweegbare hydraulische instapbrugVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud

  • Beverlijk.Rail guide rail type hefplatformHoe nieuwe informatie uit de branche te verkopen?

    Beverlijk.Rail guide rail type hefplatformHoe nieuwe informatie uit de branche te verkopen?

  • CaenKleine hydraulische liftTechnologie en promotie voor het versnellen van de vermindering van over

    CaenKleine hydraulische liftTechnologie en promotie voor het versnellen van de vermindering van over

  • Zao Qiang.Hydraulisch hefplatformAanzienlijk verbeterd technisch niveau

    Zao Qiang.Hydraulisch hefplatformAanzienlijk verbeterd technisch niveau

  • Rio Cauto.Zelfhydraulisch hefplatformDe juiste manier om te openen

    Rio Cauto.Zelfhydraulisch hefplatformDe juiste manier om te openen

  • RegundNameHydraulisch vast hefplatformKwaliteitsinspectierapport:

    RegundNameHydraulisch vast hefplatformKwaliteitsinspectierapport:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!